středa 28. února 2018

Style and Grace dárková sada Bubble

Hezký den vám všem,

pokud máte rádi kosmetické výrobky s hezkým nápaditým designem a navíc příjemnou vůní, bude tento článek vhodný právě pro vás. Já aktuálně vlastním Bubble dárkovou sadu od Style and Grace, kterou prodává e-shop s kosmetikou dekorativka.cz. Tato sada se dá na dekorativce sehnat jen za 249Kč, což je fakt brutálně nízká cena za 4 výrobky. Samozřejmě dárkových sad mají hned několik, mě osobně ještě zaujala sada s péčí o tělo a péčí o ruce, které jsou také od Style and Grace

V sadě Bubble najdete tělový peeling, tělové máslo, lesk na rty a sprchový gel. Všechny výrobky mají velmi příjemnou a sladkou parfemaci. 

Tělový peeling
Tento peeling má obsah 120g. Konzistence výrobku je řídká, ale velmi dobře se nanáší. Peeling obsahuje malé částečky, které napomáhají odstraňovat odumřelé kožní buňky a po mytí zanechává pokožku krásně hebkou a také provoněnou. Já osobně mám částečky peelingu raději hrubší, ale třeba na čištění pleti je taková struktura ideální.

Tělové máslo
Máslo má obsah 120 g. Konzistence je středně řídká a po nanesení na pokožku do pár minut bez problémů zasychá a vstřebá se do pokožky, kterou vyživuje a příjemně provoní. Osobně mi tento výrobek vyhovuje nejvíce na mazání lýtek,stehen a vysušených loktů, protože je velmi dobře zhydratuje.

Lesk na rty
Lesk na rty je ve formě tuby, ze které jednoduše prsty vytlačíte její obsah. Lesk rty projasní, vyživý a provoní pomerančovou vůní. Tento výrobek je ideální na vysušené a popraskané rty. Jedinou nevýhodou tohoto lesku je nízká výdrž, ale nic nebrání tomu, abyste rty leskem přetřely několikrát během dne. Pro mě časté přetírání rtů není problém, takže to neberu jako zápornou vlastnost. 

Sprchový gel
Gel s vůní jasmínu a vanilky s obsahem 100ml. Sprchový gel během mytí vytváří krásně bohatou pěnu, která se snadno z těla umyje a pokožku zanechává voňavou a hebkou. Díky své malé velikosti je tento výrobek vhodný i na cestování. Gel pokožku těla nevysušuje, takže pro mě naprosto ideální pomocník na mytí

Výrobky ze sady Bubble mi velmi vyhovují jak svými skvělými vlastnostmi, tak svým úžasně barevným designem. 

Líbí se vám tato sada?












 

3 komentáře:

  1. To je teda roztomilé balení, tohle vůbec neznám. :)
    Miska

    OdpovědětVymazat
  2. Tato sada vypadá nádherně. Kosmetika má krásné obaly a vůbec tuto značku nepoznám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Vůbec neznám, ale ta balení jsou luxusní!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.