neděle 25. února 2018

Novinky Yves Rocher

Hezký den vám všem milé čtenářky,

dnes tu mám pro vás článek o novinkách, které pro nás přichystala značka Yves Rocher. Do kamenné prodejny YR chodím docela často a hodně výrobků teď čeká na napsání a zveřejnění článků na blogu. Z toho důvodu teď na mém blogu o této značce uslyšíte často.

Já vám dnes představím tyto novinky, které jsou v současnosti k dostání ve všech kamenných prodejnách a na e-shopu YR:
Sprchový gel s vůní zrnka kávy, květu mimózy a bavlny, magnólie a bílého čaje, granátového jablka a růžového pepře. Matnou rtěnku v odstínu 150 a 152 a tekutou rtěnku v odstínu 107.

Všechny jmenované sprchové gely mi moc příjemně voněly. Vlastně až na jeden a tím je právě gel s vůní zrnka kávy. Já osobně kávu nemám ráda a tím pádem mi vadí i její vůně. Každopádně pokud kávě holdujete, bude vám sprchový gel s touto vůní určitě vyhovovat. Já tento gel věnovala mamce, která si právě vůni moc pochvalovala. Naopak nejvíce mě zaujala vůně granátového jablka a růžového pepře, ta je fakt super a velice mě nadchla. 
Při koupání gely tvoří voňavou a bohatou pěnu, která se velmi snadno oplachuje a zanechává pokožku i po umytí krásně hebkou a provoněnou. 

Matné rtěnky v odstínech 150 a 152 jsou výraznější a po nanesení zanechávají matný efekt na rtech. Rtěnka v odstínu 150 je spíše do lososova a moc se mi na mých rtech líbí. Rty vůbec nevysušuje a dokonce se dá i krásně vrstvit na sebe. Odstín 152 je krásná vínová barva, kterou já nosím na zvláštní příležitosti nebo na focení. Opět má skvělé vlastnosti.
Rtěnky mě moc potěšily a zvláště pak jejich dlouhá výdrž, skvělá pigmentace, máslovitá konzistence. 

Tekutá rtěnka 107 má výraznější růžový odstín, který rty krásně vybarví a dodá jim šťávu. Rtěnka se nanáší pomocí pěnového aplikátoru, díky kterému rty přesně ohraničíte. Navíc je opravdu vysoce pigmentovaná. Po zaschnutí rtěnka vydrží na rtech opravdu dlouhou dobu, což mnoho z nás ocení. Ovšem při odstraňování je určitě zapotřebí dvoufázový odličovač.

Novinky Yves Rocher mě velmi nadchly a jsem s nimi hodně spokojená. Doufám, že na ně alespoň mrknete v jejich prodejně, nebo na e-shopu.

Jaká novinka vás zaujala úplně nejvíce?












 

11 komentářů:

  1. Kávový sprcháč určo musím zkusit, kávu miluji. Dobře vypadají i rtěnky.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Rozhodně rtěnky , vypadají skvěle :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně balicek taky dorazil a kupodivu me nejvíc zaujaly sprchove gely. Nádherně voni

    OdpovědětVymazat
  4. tento balíček ma nesmierne prekvapil keď mi dorazil, ale keďže som mala doma ešte sprcháče od YR tak som spravila radosť niekomu inému, pretože som spravila súťaž na instagrame ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé novinky, asi se tam budu muset podívat. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mám tyto novinky doma a mě právě naopak ten kávový sprcháč velmi potěšil, protože miluji vůni kávy v kosmetice. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Kromě jejich sprcháčů a dvoufázového odličovače miluji i parfém Moment de Bonheur, mám ho už podruhé a naprosto jej zbožňuji! :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  8. Sprcháče vypadají skvěle, co se mi nejvíce líbí jsou ty dvě rtěnky, které mají naprosto nádherné odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mají úžasné novinky, zaujalo mě snad vážně všechno:D
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  10. Tie vône sú zaujímavé. Musím ísť do YR a ovoňať to!!!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.