středa 7. února 2018

Kosmetika Australian Bodycare

Hezkou středu vám všem,

už delší dobu mám v oblibě kosmetiku, která mi vyhovuje nejen svěží a úžasnou vůní, ale i svými pozitivními účinky. Jedná se o značku Australian Bodycare. Australian Bodycare vyrábí kvalitní kosmetiku s obsahem oleje Tea Tree, která je vhodná i pro citlivou pokožku.

Olej Tee Tree má antibakteriální a protizánětlivé účinky, je antimykotický a dezinfikuje. Dále je také skvělý při nachlazení a dalších obtížích. Prostě je to takový lék skoro na všechno. I přes svěží a příjemnou vůni může někomu toto aroma vadit a nesnese ho, tak na to určitě dávejte pozor. 

V tomto kelímku se nachází balzám, který je určen na jakékoliv použití. Má velmi hutnou konzistence a moc hezky voní po Tee Tree. Může se používat na ztvrdlou a popraskanou kůži na rukou, loktech, na popraskané rty, začervenalou pokožku obličeje, kůžičku kolem nehtů. Balzám obsahuje i makadamiový olej.
Mě osobně vyhovoval, ale na pleti mi při pravidelném používání nevykouzlil nic velkolepého. Já osobně ho doporučuji na popraskané rty, které přes nos zacelý a na záděrky na rukou. 

Tento kondicionér je určený pro všechny typy vlasů. Navíc neobsahuje parabeny. Vlasy jsou po umytí tímto výrobkem provoněné, hladké a dají se snadno rozčesávat. 
Kondicionér Australian Bodycare vám určitě doporučuji.

Tělové mléko 250ml/322Kč
Mléko je určeno pro každodenní použití a pokožka je pak jemná, svěží a provoněná Tea Tree. Mléko je skvělé na hrubá a vysušená chodidla. Dokonce má i repelentní účinek, takže odpuzuje komáry a klíšťata. Určitě si toto mléko budu šetřit na léto, kdy jezdíme na výlety a grilujeme po večerech, protože klíšťata a komáři jsou prostě otravní a ne vždy se mi chce na sebe aplikovat nevábný sprej, který je odpuzuje. 
S mlékem jsem moc spokojená, protože hrubou pokožku skvěle hydratuje a zjemňuje ji jak slibuje.

Jemně parfémovaný kuličkový deodorant pro citlivou a podrážděnou pokožku mi opět vyhovuje. Už dlouho jsem hledala deodorant v takové formě, aby mi vyhovoval vůní a konečně jsem ho našla. Tento výrobek dokonce neobsahuje ani alkohol a naopak obsahuje olej ze semen Meadowfoam, který pokožku zklidňuje.

Antibakteriální emulze vhodná pro každodenní mytí a sprchování. Tato emulze chrání pokožku před sklony k tvorbě zanícených pupínků, proti bakteriím na pleti. Emulze je vhodná pro všechny typy pleti a také pro pleť problematickou. Emulze se jednoduše nanese na mokrou pleť, namydlí se a poté se důkladně opláchne. Po opláchnutí je pokožka krásně hebká a čistá.
Emulze mi vyhovovala a byla jsem s ní nadmíru spokojená.

S touto kosmetikou jsem byla maximálně spokojená a doufám, že nějaký výrobek od ní také vyzkoušíte. Aktuálně můžete tuto kosmetiku z řady Beauty line zakoupit na dkpharma.cz s 30% slevou.
Znáte tuto značku?







21 komentářů:

  1. Značku určitě znám, ale zatím jsem měla možnost vyzkoušet jen sprchový gel, který se dal dobře použít i na intimní hygienu. Pěkně pokožku zchladil a zklidnil :-) docela dobře se mi jeví kuličkový deodorant, má nezvyklé balení :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že ten deodorant je zajímavý. Používám ho moc ráda, ta vůně je skvělá.

      Vymazat
  2. Značka mi príde veľmi zaujímava, keď ma antibakteriálne učinky ;) pekná recenzia

    OdpovědětVymazat
  3. O teto značce slysim prvne, ale vypada zajimave. Zaujal me hlavně ten kondicioner :)

    OdpovědětVymazat
  4. Značku nepoznám, ale páči sa mi ich balenie ☃ ❄

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
  5. značku nepoznám ale vyzerá dobre :)

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, great products! I didn't try anything of them but I love all of them! Look so useful! Thanks for sharing fantastic review! Enjoy in a day, darling!♥

    Visit my blog

    OdpovědětVymazat
  7. Tak značku popravdě ani neznám... Je k dostání i jinde?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli myslíš v drogerii, tak to asi ne :-) ale dala by se sehnat například v lékárně.

      Vymazat
  8. Značku vidím poprvé a na první pohled vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
  9. Značku znám a zkoušela jsem od ní minulý rok čistící tonikum a vyhovovalo mi, byla jsem s ním moc spokojená :) určitě plánuji od Australian Bodycare vyzkoušet i jiný produkt.


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem od této značky měla peeling na tělo, který jsem měla moc ráda, jen škoda, že už mi došel :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  11. Značku vôbec nepoznám, ale najviac ma zaujal deodorant :) a páčia sa mi fotky, ja mám rada takéto jednoduché, minimalistické :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.