úterý 13. února 2018

Čistící pěna Douglas

Hezký den milé čtenářky,

nedávno jsem byla nakupovat v Praze a rozhodla jsem se podívat se do Douglasu. V Douglasu mám pár oblíbených výrobků a doma mi akorát docházela jejich skvělá odličovací pěna, takže jsem sáhla právě po ní a koupila ji. Docela mě zarazila cena pěny, která je o dost dražší než byla dříve a to z nějakých 79Kč na 149Kč. Slečna prodavačka tedy tvrdila, že výrobek má nový obal i lepší recepturu, tak se teď můžeme jít společně podívat na to, jestli to je opravdu pravda. 

Tento pěnový odličovač z řasy Essential mám v 50ml balení, které vydrží ale opravdu dlouho. Můžu s klidem říct, že i více než 1/2 roku. Určitě ale berte v potaz to, že pokud si na sebe dáváte velké množství make-upu a jiných líčidel, vydrží vám výrobek určitě kratší dobu než mě. Já během pracovního týdne na pleť nedávám make-up,tvářenku ani bronzer, takže možná proto mi výrobek tak dlouho vydržel. 

Během odličování stačí nanést na odličovací tamponek opravdu malé množství pěny. Můžou vám stačit 1-2 zmáčknutí a odlíčíte tím opravdu velkou plochu obličeje. Po odličování je pleť čistá a hebká na omak. Pěna je vhodná pro všechny typy pleti.

Pěna obsahuje extrakt z chrpy polní, která pleť zklidňuje a dále pak výtažek z kasie pravé, která pleť hydratuje.

Pěna odličuje stále stejně jako dříve a obal mi možná více vyhovoval ten starý. Zdražování bylo si myslím zbytečné, ale víte jak to je..zdražuje se snad všechno a někdy i zbytečně. Příště asi vyzkouším odličovací pěnu od jiného výrobce.

Znáte tuto odličovací pěnu? 










8 komentářů:

  1. Veľmi rada by som skúsila niečo od douglas, keďže zatiaľ som nemala možnosť:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyto pěny jsou fajn, měla jsem jich spoustu i od jiných značek. Jen nepoužívám na klasické první odlíčení, ale spíš na dolíčení :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Nikdy jsem nezkoušela žádnou odličovací pěnu, ale mám problém s Douglas výrobky, že jsou na mě moc agresivní, nevím, čím to je :/

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzerá fajn, zatiaľ som penu na odličovanie neskúšala ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  5. Musím říct, že mě pěna moc zaujala, má pěkný obal a asi ji někdy zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  6. Túto penu som ešte neskúšala ale vyzerá fajn.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  7. Čistící pěny mám ráda :) občas je střídám s čistícím gelem. Tuhle jsem ale nezkoušela.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.