pátek 26. ledna 2018

Mono stín E Style 10 Camel

Hezký den vám všem,

dnes tu mám článek pro ty z vás, které máte rády nude stíny na oči. Já poslední dobou jiné barvičky na oči ani nedávám a vůbec toho nelituji, protože s takovými odstíny nikdy nic nezkazím. Na dekorativka.cz jsem si objednala Wet a Dry mono stín od značky E Style v odstínu 10 Camel. Stín cenově vyšel na 99Kč/6g, což je ucházející cena.

Stín vždy nanáším na pohyblivé oční víčko s nějakou podkladovou bází, která mi zajistí ještě vyšší pigmentaci a stín zafixuje, takže vydrží celý den bez problémů. Co se mi na tomto stínu moc líbí je perleťový lesk, který oči krásně rozzáří a dodá jim šťávu. Stín jde samozřejmě nanášet na mokro i na sucho. Během nanášení pomocí štětce stín tak trochu práší, ale není to nic strašného a extrémního. Rozhodně ale doporučuji tento stín nanášet před samotným nanášením make-upu, korektoru na kruhy pod očima apod., protože může napadat na již vytvořený make-up a vytvořit tak nežádoucí neplechu. 

Stín jde samozřejmě i blendit do ztracena a různě s ním vytvářet denní a večerní líčení. 

Obal tohoto výrobku je bytelný a samotné víčko je pak i nastavitelné do různých úhlů. Na zadní straně obalu najdete název odstínu a další informace jako je doporučená spotřeba, gramáž atd. 

S výrobkem jsem moc spokojená a velmi mi vyhovuje odstín, dlouhotrvající výdrž a vysoká pigmentace. Stíny od této značky mám ráda právě hlavně díky vysoké pigmentaci, která se jen tak hned nevidí. 

Znáte značku E Style?





 


16 komentářů:

  1. Vypadá perfektně a řekla bych že by mi k hnědozeleným očím šel, co myslíš? :-) Beru odběr :-) Když koukneš ke mě budu ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám stíny estyle moc ráda, mám několik paletek i monostínů a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V budoucnu si určitě sbírku rozšířím i o paletky, musí být určitě také super :-)

      Vymazat
  3. Wau, krásná barvička :) Stíny estyle jsou fajn :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hezký odstín :) značku E Style znám, ale žádné osobní zkušenosti s ní zatím nemám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Ten vypadá naprosto perfektně. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mám doma několik těchto monostínů a jsou fakt super! Krásně pigmentované!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi pekné fotkz :) E-style tiež mám rada :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Zatiaľ čo mám nejaké tiene na oči doma od E-style, tak som so všetkými spopkojná. Majú naozaj pekné odtiene na výber, ale určite naj je tá pigmentácia a kvalita. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.