pondělí 29. ledna 2018

Define a Highlight od Technic

Hezký den vám všem,

už je to pár měsíců, co jsem si koupila na e-shopu normain.cz konturovací sadu od značky Technic. Konturování mám moc ráda a při výběru jsem se řídila pouze výběrem odstínu. Já jsem si vybrala odstín Caramel.  Cenově je to fakt pecka, protože tato konturovací sada vás vyjde jen na 79Kč/5,5g

Konturovací paletka Technic obsahuje ve svém balení tmavý bronzer, který je vhodný na zmenšování nosu, brady, čela atp. Na druhé straně pak naleznete rozjasňovač, kterým obličej a různé jeho části můžete jednoduše rozzářit a dodat pleti zdravý vzhled. 

Musím říct, že mě jako bledulce odstín Caramel naprosto vyhovuje a sama si koriguji v jaké sytosti a míře si jednotlivé produkty na tvář nanesu. 

Oba výrobky fungují naprosto skvěle a nemám snad k ničemu výtku. Během nanášení štětcem se krásně doplňují a skoro ani nepráší. Myslím si, že při troše šikovnosti si můžete díky této sadě vytvořit na pleti finish, který vytvoříte i s daleko dražšími produkty než je právě tento od Technic.

Na závěr musím ještě říct, že mě sada velmi mile překvapila, protože jsem očekávala daleko horší kvalitu. Bronzer jde velmi skvěle blendit štětcem do ztracena a rozjasňovač rozzáří jednotlivé části přesně tak jako má. Celková výdrž je také překvapivá a velmi mile mě překvapila.

Jakou konturovací sadu používáte vy?






 

10 komentářů:

Děkuji za Vaše komentáře.