neděle 19. listopadu 2017

Relax se značkou Sea of Spa

Hezký den milé čtenářky,

není to tak dlouho co jsem se zapojila do výzvy na portálu blogerky, kde se soutěžilo o dva výrobky od značky Sea of Spa. Vybrané blogerky obdržely k testování masku na obličej s černým bahnem a přírodní minerální bahno z Mrtvého moře. S takovými výrobky jsem doposud neměla vůbec žádnou zkušenost, takže jsem byla moc zvědavá, jak mi budou vyhovovat. Tímto bych chtěla poděkovat portálu blogerky.cz za možnost testování.

Výrobek je určen pro normální, mastnou a smíšenou pleť. Tato regenerační maska obsahuje černé bahno a minerály z Mrtvého moře. A právě vysoký obsah minerálů a stopových prvků má za úkol regenerovat buněčnou strukturu pokožky, hydratovat ji, zklidňovat ji a vyživovat ji. Maska s obsahem bahna by pleť neměla vysušovat a měla by odstraňovat zarudnutí pleti. 

Použití:
Maska se nanáší na odlíčenou a čistou pleť. Já jsem nanášela masku pomocí prstů v tenké vrstvě. V tenké vrstvě jsem ji nanášela z toho důvodu, protože pak snáze a rychleji uschne na pleti. Maska se během doby působení začne sama vysušovat a může i ke konci v malé míře opadávat. Doba působení je 10-15 minut a aplikovat ji můžete 1x-2x týdně. Po uplynutí této doby je nutné masku opláchnout teplou vodou.

Já osobně jsem masku aplikovala na moji problematickou T-zónu a musím říct, že výsledek mě opravdu potěšil. Pleť byla po aplikaci krásně hebká a čistá. 

Výrobek je určen k péči o pokožku s celulitidou, lupénkou a pro různé druhy ekzémů. Toto minerální bahno obsahuje mrkvový a rakytníkový olej, který dodává pokožce přirozenou vlhkost, hloubkově pokožku čistí a odstraňuje odumřelé kožní buňky. Dále pak obsahuje prospěšné látky pro regeneraci pokožky jako je hořčík, vápník, draslík a stopové prvky. 

Použití: 
Bahno v požadovaném množství zahřejeme a poté naneseme na pokožku. Celková doba působení je 15-20 minut. Během doby působení začne bahno schnout a může se mírně drolit, takže na to dejte určitě pozor. Po uplynutí doby působení se bahno opláchne teplou vodou. 

Bahno jsem testovala na celých nohou a byl to teda fakt zážitek. Připadala jsem si jako nějaká natřená socha a kdybych se potřela bahnem celá, tak bych tak i vypadala. Po opláchnutí tohoto bahna jsem měla nohy krásně hebké. Jediná nevýhoda tohoto výrobku je obal, který se nedá znovu uzavřít. Tento problém jsem vyřešila skleněnou dózou, do které jsem celý obsah bahna uskladnila a snadno se mi tak i nabírá a aplikuje.

S výrobky jsem maximálně spokojená, pokožka je po použití bahna i masky krásně hebká, čistá a zrelaxovaná jako od moře. V těchto nadcházejících chladných dnech, kdy bude pokožka strádat a vysušovat se, oceníte zejména minerální bahno které bude vaší záchranou a snadno dodá pokožce ztracenou vlhkost.

Jak o pokožku v chladných dnech pečujete vy?







13 komentářů:

  1. Am I able to find this brand in Spain?? Because this look super cool!

    https://justohana.blogspot.com.es

    OdpovědětVymazat
  2. Daleko víc mě zaujalo to bahno. Dívala jsem se po něm už i u jiných značek :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Wow super post <3 I also following you <3 :*
    agnesssja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Také jsem měla možnost vyzkoušet. nemám téměř co vytknout, jen ten obal u bahna, ale to samozřejmě neubírá nic na kvalitě samotného produktu :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Great product!
    xx
    https://losaway.blogspot.com.es

    OdpovědětVymazat
  6. Amei os seus recebidos!
    Estou te seguindo de volta.
    Beijos. ♥

    Diário da Lady

    OdpovědětVymazat
  7. Thank you for visit to my blog ;)
    I follow your blog - it's great place! :)

    OdpovědětVymazat
  8. I don't know this brand but it seems very interesting, I would like to try that mud mask.
    Wish you a beautiful evening.
    Greetings,
    Flo from
    https://femeieastazi.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. It sure looks promising! I bet it smells good too!!! :) Followed your blog + liked your Facebook page! Hope we could keep in touch!

    Hear from you soon!

    Love, Airish
    Gorgeoous Glance
    http://airishabella.blogspot.com/2017/11/filipino-organic-cc-cushion-and-lippies.html
    https://www.facebook.com/airishabellaa/
    https://www.instagram.com/airishabella/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.