úterý 28. listopadu 2017

Paletka Technic Mega Nudes

Krásný den,

poslední dobou ráda nosím na očích nude odstíny. Ze stránky normain.cz mám paletku od značky Technic s názvem Mega nudes. Tato paletka cenově vychází na 109Kč. Jako popravdě musím říct, že ta cena je fakt skvělá a hodně nízká. V klasické drogerii jsem tak velkou paletku za takovou cenu ještě neviděla. 

Paletka obsahuje dohromady 12 stínů v nude odstínech. Součástí paletky je pěnový aplikátor, ale ten já nepoužívám protože vlastním štětce. Každá milovnice nude barviček si v této paletce najde své favority. Já si jich pár také našla a používám je stále dokola. Najdete tady světlé odstíny hnědé, světlé stíny do krémova a taky výrazné tmavé odstíny. Každý stín obsahuje lehký shimmer, který oko zároveň projasní. Stíny mají máslovitější konzistenci a při aplikaci tak trochu práší. Takže je určitě nanášejte na oční víčko před nanesením make-upu. Já před aplikací nanáším na oční víčko ještě podkladovou bázi, kterou si zajistím dlouhotrvající efekt a minimální opadávání stínu všude okolo. Stíny jdou také vrstvit na sebe a blendit do ztracena. S tmavým stínem jde vytvořit i spodní linka. 

Po prvním zkoušení jsem byla překvapená docela vysokou pigmentací jednotlivých stínů. A pokud stín nanáším ještě na podkladovou bázi, pigmentaci tak ještě zvýším a to se mi moc líbí. 

Výdrž stínů s bázi je celý den. I já jsem byla překvapená, ale je to prostě tak. Po celém dni vždy zkoumám, jestli nedošlo ke slití do záhybů a různých vrásek a jsem vždy mile překvapená s kladným výsledkem. 

Jaká paletka je vaše nejoblíbenější?







 

5 komentářů:

  1. Great post!! ♥
    I'm in love with this palette!
    xx

    new
    https://blogvivalavida3.blogspot.rs/2017/11/books-books-books.html

    OdpovědětVymazat
  2. Interesting post (:

    CM | XIII.

    OdpovědětVymazat
  3. Adoro,...
    Beijinhos,
    Hoje post novo no meu blog aqui:
    strawberrycandymoreira.blogspot.pt
    http://www.facebook.com/omeurefugioculinario
    https://www.instagram.com/marysolianimoreira/

    OdpovědětVymazat
  4. Také jsem na ni koukala , vypadá skvěle :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.