sobota 25. listopadu 2017

Okurková maska od Freeman

Hezký den vám všem,

pokud máte rádi masky na obličej tak jako já, určitě bude tento článek vhodný právě pro vás. Nedávno jsem navštívila drogerii Rossmann a tam na mě čekala okurková maska od značky Freeman. Byla samozřejmě v akci a cenově vyšla na nějakých 100Kč/175ml, už si to přesně nepamatuji. 

Tato okurková maska je slupovací a je vhodná pro normální a smíšenou pleť. Maska pokožku čistí, nevysušuje, vyhlazuje, osvěžuje, regeneruje. Navíc obsahuje vitamín A, heřmánek a samozřejmě výtažek z okurky

Maska má hustou konzistenci, kterou bych přirovnala třeba ke slizu. Během nanášení jde z masky cítit okurka a to v silné míře. 

Určitě si dejte pozor při nanášení na oblast očí, pokud masku nanesete k očím, ucítíte určitě pálení a nepříjemný pocit. Po nanesení na obličej maska zasychá do pár minut. Je určitě důležité nechat masku působit alespoň 10 minut. Určitě hodně záleží na tom, v jak tenké vrstvě masku na pleť nanesete. Většinou platí, že čím tenčí vrstva, tím dříve maska zaschne. Po zaschnutí už jen stačí masku sloupnout a obličej opláchnout teplou vodou. Maska se doporučuje používat 1x týdně.

Výrobek jsem používala výhradně na moji problémovou T-zónu, která se mastí a vyvádí různé neplechy, které musím řešit. Maska mi hodně vyhovovala, protože pleť krásně vyčistila. Celkově mám hodně ráda, když se dají masky sloupnout. 
S čím jsem nebyla spokojená bylo dráždění v očích. Masku jsem nanášela v dostatečné vzdálenosti od očí a stejně jsem pociťovala mírně štípání. 

Znáte tuto masku?



 

8 komentářů:

  1. Od této značky jsem měla masku s avokádem a byla skvělá a takhle vypadá zajímavě :)
    Nominovala jsem tě na The Liebster Award. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Od Freeman mám masky moc ráda, ale okurkovou jsem ještě nezkoušela. Kupuji si je spíše v těch sáčcích, což mám na 1-2x použití :) ráda totiž zkouším nové.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Tuto masku jsem také měla, ale zrovna moc mi nesedla :/

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. I like masks like these. This product looks great!

    www.fashionradi.com

    OdpovědětVymazat
  5. Hello, very nice product. I must try that mask too. :)
    I followed you, mind following back?
    Have a great day ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Já od této značky masky ještě nezkoušela, ale ráda bych nějakou. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.