středa 22. listopadu 2017

Bioaquanol proti vypadávání vlasů

Hezký den vám všem,

asi od září jsem doma testovala tři výrobky od značky Silvita. Jedná se konkrétně o Biaquanol H, Bioaquanol U a šampon. Všechny tři výrobky jsem koupila v lékárně, kde jsou běžně dostupné nebo vám je na požádání objednají. Produkty jsou určeny proti vypadávání vlasů, takže jsem byla moc zvědavá jestli mi pomůžou.

Bioaquanol H (47Kč/55ml)
Jedná se o regulátor vlasového růstu ve formě vlasové vody. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, extrakt z chrupavky, Biotin, Niacin a další. Výrobek má za cíl při pravidelném používání navodit normální stav v pokožce, obnovit růstový cyklus vlasů, zvyšovat pevnost vlasů, odstraňovat lupy. 

Použití je jednoduché. Stačí Bioaquanol aplikovat na postižená místa a pak prsty vmasírovat. Výrobce doporučuje nejdříve aplikovat Bioaquanol U a pak až H. Já výrobek nanáším vždy do umytých vlasů, ale není to pravidlem. Během aplikace voda krásně voní a vůně přetrvá i po zaschnutí vlasů. 

Během používání jsem zaznamenala nulový výskyt lupů a menší míru vypadávání vlasů.

Bioaquanol U (29Kč/55ml)
Jedná se o stimulátor vlasového růstu opět ve formě vlasové vody. Výrobek obsahuje kopřivu, výtažek z měsíčku zahradního, kořen kostivalu, aloe vera a mateří kašičku. Během používání výrobek pokožku prokrvuje a vyživuje vlasové cibulky. Při pravidelném používání má dojít ke snížení vypadávání vlasů, zmírnění lámavosti vlasů, omezení lupů a po dvou měsících používání k růstu nových vlasů. Výrobek je vhodný pro ženy i pro muže a je určen k léčbě různým druhům vypadávání vlasů. 

Aplikace je opět stejná. Stačí do umytých vlasů vetřít požadované množství a prsty rozmasírovat. Doporučuje se aplikovat 2x denně.

Opět voda krásně voní a používání současně s Bioaquanolem H se omezil výskyt lupů a zmírnilo se vypadávání.

Šampon (118Kč/250ml)
Je vhodný pro každodenní používání a je vhodný pro všechny typy vlasů. Výrobek obsahuje kofein, hyaluronan sodný, panthenol a rostlinné extrakty.

Šampon moc hezky voněl. Konzistence byla hodně hustá. Moc mi vyhovoval pumpičkový aplikátor, díky kterému se šampon snadno aplikoval a vydržel opravdu dlouhou dobu, což jsem vůbec nečekala.

S výrobky jsem byla hodně spokojená, protože došlo k úplnému vymizení lupů a v lehké míře se omezilo i vypadávání vlasů. Myslím si, že k výrobkům se časem zase vrátím, ale teď je čas na testování zase něčeho jiného.

Jaký šampon na vlasy je váš nejoblíbenější?






 

5 komentářů:

  1. These products look amazing! Thanks for sharing. :)

    Check out my new post at:
    Shoot for the stars

    OdpovědětVymazat
  2. Good products! Lovely review. So nice and interesting post darling, great!
    Like it so much. Have a nice day!
    Visit me, dear. Hope see you soon. Maleficent

    OdpovědětVymazat
  3. Interesting product ! Thanks for sharing information.
    https://clickbystyle.blogspot.in/

    OdpovědětVymazat
  4. Já už jsem o těchto produktech slyšela. Aktuálně teda používám produkty od Milvy do kterých vkládám velké naděje tak jsem zvědavá po delší době :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.