úterý 17. října 2017

Plátýnková maska od Rival de Loop

Hezký den vám všem,

nedávno jsem navštívila drogerii Rossmann a koupila si tam plátýnkovou masku na obličej od značky Rival de Loop. Tuto značku mám docela ráda a na tuto konkrétní masku jsem byla moc zvědavá. Maska cenově vyšla asi do 50Kč.

Maska Hydro Booster je určena k hydrataci pleti. Já mám pleť dehydratovanou a tak jsem zvolila právě tuto masku s modrým obalem. Maska obsahuje kyselinu hyaluronovou, Aloe vera, avokádový olej, kakaové máslo. 

Kyselina hyaluronová je určena k optimální hydrataci pleti, avokádový olej chrání pleť před ztrátou vlhkosti a vysoušením, kakaové máslo dodává pleti hebkost a vláčnost, Aloe vera pleť zklidňuje a podporuje regeneraci. 

Po rozbalení je maska docela dost nacucaná tekutinou, takže určitě dávejte pozor ať vám nekape na oblečení. Maska se opatrně rozloží a pak se podle otvorů na oči, nos a ústa přiloží na vyčištěnou a suchou pleť. Po přiložení se maska lehce uhladí prsty a nechá se působit cca 8-10 minut. Po době působení se maska vyhodí a přebytek masky (tekutiny) vmasírujete do pleti, nebo jej setřete kosmetickým tampónkem.

Vůně masky je nenápadná a docela příjemná. Po přiložení masky na pleť jsem měla takový příjemný chladivý pocit, který po pár minutách ustane. 

Pleť je po použití této masky krásně heboučká a hydratovaná. Pleť je dokonce heboučká i druhý den. Určitě doporučuji tuto masku používat, protože je fakt úžasná a výsledek stojí za to. 

Jakou masku tohoto typu používáte vy?





8 komentářů:

  1. sounds great dear. I would like to try this brand!

    NEW TIPS POST | ROSACEA SKIN: what YOU NEED TO KNOW to TAKE CARE!
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D


    Please, VOTE FOR ME

    OdpovědětVymazat
  2. Plátýnkové masky jsou fajn a za ty peníze po ní určitě v drogerii mrknu :-) často tam chodím jen tak na čumendu a nikdy nevím, jakou drobnost si pořídit, tak děkuji za tip :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. GReat review, dear!
    Have a nice day!

    Maybe follow for follow?
    Moj mali kutak

    OdpovědětVymazat
  4. Nedávno jsem v Rossmannovi byla a pátrala po plátýnkových maskách (kromě těch od Garnieru) a tuhlu jsem tam vůbec neviděla, zrada jak hrom.

    OdpovědětVymazat
  5. Masku vidím poprvé a docela mě zaujala :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  6. Great post, dear. I like it.
    Maybe follow for follow?
    Let me to know on my blog.

    Adda's life

    OdpovědětVymazat
  7. Amazing product. I didn't try it but i'd love! It look so useful!Must have it!
    Great review, so interesting photos.

    New post is on my blog! Visit me, Maleficent

    OdpovědětVymazat
  8. Od Rivalu jsem žádnou masku zatím neměla. Co se týče plátýnkových masek tak jsem testovala jen ty od Garnieru. Vypadá docela fajn, bohužel to teď s maskama docela flákám :/

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.