pátek 13. října 2017

Můj nákup na ebuv.cz

Hezký den vám všem,

dnes mi přišel balíček z e-shopu eobuv.cz, kde jsem si objednala dva páry nazouváků. Potřebovala jsem nutně do práce nějaké vzhledově lepší pantofle a jak už bývá v různých kamenných prodejnách zvykem, nikde jsem nenašla ty pravé. V našem městě jsou různé prodejny, ale v každé měli jen klasiku, kterou jsem prostě nechtěla. Takže jsem vyrazila omrknout internet a první stránkou byl právě e-shop eobuv.cz. Některé boty mi připadaly zbytečně drahé a tak jsem zvolila zlatou střední cestu a nakonec si přeci jen vybrala.

Vybrala jsem model Sergio Bardi vel.39 a Wasak vel.39. 

Sergio Bardi
Jedná se o zlaté nazouváky, které mají stélku vyrobenou z kůže. Já jsem vybrala právě zlatou barvu, protože se mi zdála nejlepší, ale mají na výběr ještě další vyrianty. Nazouváky jsem zkoušela a jsou moc pohodlné. Velikost mi sedí, ale klidně bych snesla i 38,5, ta se ale bohužel neprodává. Každopádně i tak se mi v nich velmi dobře chodí. 
Cena:639Kč

Wasak 
Typově jsou stejné jako klasické nazouváky (pantofle), ale zlatá barva z nich dělá něco lepšího než ohranou klasiku. Přesky se dají utáhnout podle tloušťky nohy. Vložka je vyrobena z kůže což je fajn. Pantofle jsou uvnitř i trochu vytvarované, takže budou správně držet klenbu nohy. Pocitově bych snesla ještě větší utažení, alespoň o 1-2 díry. (možná si je tam dodělám) Boty jsou lehké a uvnitř měkoučké. 
Cena: 832Kč

Poštovné jsem měla zdarma, protože jsem měla nákup nad 699Kč a platila jsem formou převodu. 

Doba doručení byla 3 dny.

Znáte eobuv.cz?







 

14 komentářů:

  1. První model Sergio mi jsou více sympatické, vybrala jsi pěknou barvu, zlatá je pěkná :-) Na doma moc obuv neřeším, mám jedny chlupaté látkové a druhé obyčejné s klenbou. Pokud se jedná o obuv do práce, tak to je určitě lepší koupit si něco kvalitnějšího v čem se ti nebude hlavně ničit noha.

    OdpovědětVymazat
  2. Simplesmente lindos! Adorava ter os dois pares!
    Beijcoas, Sandra
    https://tudosobretudon.blogspot.pt/

    OdpovědětVymazat
  3. Druhé pantofle jsou moc hezké, mně by se líbily ve stříbrné barvě. :)

    Čtu, maluju a tvořím

    OdpovědětVymazat
  4. Ty druhé pantofle jsou naprosto skvělé!

    OdpovědětVymazat
  5. Taky bych nějaké takové pohodlné a chic potřebovala. Hlavně když člověk v práci dlouho stojí, tak je správná obuv velmi důležitá. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  6. Ty první vypadají skvěle i ty druhé vypadají dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, amazing, they are wonderful, so nice and interestign!
    Great review dear! Lovely!

    New post is on my blog! Visit me, Maleficent

    OdpovědětVymazat
  8. Ani jedny ty pantofle se mi nelíbí, na takovéto boty nejsem :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  9. Líbí se mi oboje. Možná i díky zlaté barvě, která se mi u doplňků a bot líbí čím dál víc.

    OdpovědětVymazat
  10. Taky jsem nedávno na eobuv kupovala nové boty a získala jsem je opravdu výhodně. Přes http://kuponozdroj.cz/obchod/eobuv-cz/ jsem totiž na tento eshop našla hodně výhodný slevový kupón, díky kterému jsem měla nákup doslova za hubičku.

    OdpovědětVymazat
  11. Eobuv moc dobře znám, nemají tam špatné věci. Ještě jsem odtud teda nikdy neobjednávala. Je ale pravda, že nějaké nové pantofle by se mi dost hodily. Mám tu sice jedny pantofle adidas které mám ráda, ale už je mám bohužel tak dlouho, že se tak trochu začínají rozlepovat.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.