neděle 29. října 2017

Antibakteriální gel Magic in the air

Hezký den vám všem,

už je to pár týdnů co jsem vyhrála na blogu MonalisaBeautyEri v soutěži. Ve výhře byl také antibakteriální gel PocketBac od značky Bath & Body works s názvem Magic in the air. Velkou spotřebu těchto gelů nemám, ale mám vyzkoušený gel také od zn. Cien (Lidl) a od Herbavery. Antibakteriální gel je fajn pokud třeba cestujete a potřebujete si umýt (vydezinfikovat) ruce bez použití vody. Díky své malé velikosti se tento výrobek skvěle vejde i do malé kabelky, kapsy. Na internetu se dokonce prodávají různé silikonové a plastové držáčky na tyto antibakteriální gely, díky kterým gel jednoduše připevníte například na ucho kabelky či kufru a máte tak výrobek kdykoliv po ruce a na dosah.

Celkový obsah tohoto gelu je 29ml. Konzistence gelu je docela vodová, proto je nutná rychlá manipulace, aby vám gel neprotekl skrze prsty. Konkrétně tento výrobek obsahuje malé částečky třpytek, takže po aplikace se ruce třpytí a samotné třpytky pak můžete mít i na oblečení, protože po chvilce začnou opadávat. Po nanesení a rozetření gel zasychá do pár sekund. 

Vůně Magic in the air je moc příjemná a já jsem si ji hodně zamilovala, protože je taková svěží a můžu říct že i sladká. Po aplikaci ruce voní ještě pár minut a opravdu si vůni užívám naplno. 

Ruce jsou po mytí tímto gelem hezky voňavé, čisté a hladké.

Gel používám převážně v práci, když není čas na mytí, nebo na cestování kde není k dispozici voda. Výrobek mi plně vyhovuje a určitě chci vyzkoušet ještě další voňavé varianty.

Používáte nějaký antibakteriální gel?



6 komentářů:

Děkuji za Vaše komentáře.