neděle 17. září 2017

Sprchový gel od Dr.Konopka´s

Hezký den vám všem,

nedávno jsem brouzdala na stránce lilibela.cz a objevila tam zajímavý sprchový gel od značky Dr.Konopka´s. Tento gel mě zaujal hlavně díky tomu, že je zklidňující. Obsah tohoto výrobku je 500 ml, což je poměrně hodně. Já osobně mám ráda sprchové gely, které mi vydrží nějakou dobu a nemusím pořád kupovat nové a nové. Cena tohoto gelu je 75Kč. 

Zklidňující je tento sprchový gel z toho důvodu, protože obsahuje heřmánkový výtažek. Tento výtažek zmírňuje stres a únavu. Výrobek je tedy vhodný pro relaxaci ve vaně, nebo ve sprše. Ve složení můžete dále najít například stulík žlutý-kořen (Nuphar lutea), komonici bílou (Melilotus albus), levanduli lékařskou-olej (Lavandula Angustifolia), mátu pernou (Mentha piperita), Rmenec sličný (Anthemis nobilis), anděliku lékařskou (Angelica Archangelica) a další.

Musím říct, že takto bohaté složení na přírodní složky jsem dlouho neviděla a taky podle toho tento sprchový gel voní. Vůně je skvělá a moc příjemná. Připomíná mi rozvetlou louku, nebo směs sušených bylinek.

Obal tohoto výrobku je vyroben z plastového materiálu a má šroubovací víko. Při aplikaci se gel velmi dobře nanáší do dlaní. Konzistence gelu je středně hustá, takže se může stát, že vám proteče skrz prsty. Barva gelu je průhledná.

Po mytí tímto gelem je pokožka těla krásně čistá, hebká a provoněná. S výrobkem jsem maximálně spokojená a určitě vám ho doporučuji.

Znáte tento sprchový gel?





 

4 komentáře:

  1. Amazing product! I didn' try it but I like it! Must use it!
    Look so lovely and so useful! Great review dear.

    Visit my blog, Maleficent

    OdpovědětVymazat
  2. Za tu cenu je množství opravdu super. Značku neznám, ale samotný gel bych si bohužel asi nevybrala :/ heřmánek by ještě Jakš takš ušel, ale v kombinaci s levandulí kterou přímo nesnáším nevím nevím :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Interessting product dear! Thank's for sharing :)

    http://lexisslittleworld.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.