pondělí 11. září 2017

Šampon proti vypadávání vlasů

Hezké pondělí vám všem,

dnes tu mám pro vás výrobek, který asi mnoho z vás znát nebude. Jedná se o šampon proti vypadávání vlasů od Carpathia Herbarium. Firma nese název Herba Drug a je ze Slovenska. Mě tento šampon zaujal v Tescu v Praze, měli tam hned několik druhů, ale já si vybrala proti vypadávání vlasů. Cena výrobku byla cca 70Kč a obsah 300 ml.

Marketing produktu (co slibuje výrobce)
Kombinace účinných bylinných výtažků podporuje prokrvení pokožky hlavy, omezuje tvorbu lupů a vypadávání vlasů, udržuje jejich pružnost. Obsažené třísloviny zpěvňují vlasy a zvyšují jejich odolnost. Vlasy budou lesklé a pružné. 

Šampon je určen proti vypadávání vlasů s bylinnými výtažky z chmele, přesličky a břízy, určený pro časté mytí vlasů.  

Šampon má docela dost tekutou konzistenci a občas se mi stává, že prostě proteče mezi prsty a je fuč. Výrobek jsem používala dost dlouhou dobu, popravdě mi ještě zbývá asi tak na 2 mytí a bude spotřebován. Žádný efekt a žádnou změnu jsem nezaznamenala. Poslední dobou mi zase začaly vypadávat vlasy, takže jsem nasadila vitamíny, nechala si vlasy ostříhat a trochu čekala zázrak od tohoto šamponu, ale vůbec nic se nestalo. 

Vůně šamponu je příjemná, bylinná. Po mytí byly vlasy krásně čisté a provoněné. Určitě doporučuji po mytí tímto výrobkem použít nějaký kondicionér, protože jsou vlasy drsné na omak a nejdou vůbec rozčesat. 

Závěr bych udělala asi takový. Během používání jsem nezaznamenala žádné zlepšení ve vypadávání vlasů. Možná se trochu omezila tvorba lupů. Určitě už si tento výrobek nekoupím znovu, protože to bylo opravdu šlápnutí vedle.

Jaký názor máte na šampony podobného typu?






 

7 komentářů:

Děkuji za Vaše komentáře.