čtvrtek 21. září 2017

Aussie Mega Instant kondicionér

Krásný den vám všem,

značku Aussie není třeba představovat, protože ji zná snad skoro každý. A kdyby přeci jen někdo neznal, tak je to kosmetika s klokanem na obalu. Já výrobky od této značky nikdy předtím nezkoušela a tak jsem byla moc zvědavá jaké asi jejich výrobky jsou a hlavně co na ni řeknou mé vlasy. V drogerii Teta jsem před x týdny narazila na výprodejový stojan a v něm byly tyto výrobky za krásných 29Kč. Takže jsem jich samozřejmě ulovila více, kdybych náhodou chtěla dělat giveaway a jednu z vás obdarovala výrobky s klokánkem. 

Kondicionér Mega Instant je určen pro každodenní používání. Tento výrobek nezatěžuje vlasy. 

Klokana má tato značka na obalech z toho důvodu, protože ve složení naleznete australskou květinu Kangaroo Paw (klokanka sličná), která dodává vlasům lesk a celkově je prospěšná. Kdo se bude chtít přesvědčit, že je tato květina opravdu ve složení, naleznete ji pod vědeckým názvem: Anigozanthos Flavidus Extract.

Parfemace tohoto výrobku je opravdu zvláštní a velmi příjemná. Připomíná mi lehce vůni ovoce, nebo nějaký letní shake. 

Konzistence je velmi hustá a proto se s kondicionérem velmi dobře pracuje a lehce se nanáší na vlasy.

Použití:
Výrobek jsem nanášela na umyté vlasy a nechala působit cca 1 minutu (minutu a 1/2). Po uplynutí doby působení jsem výrobek opláchla vlažnou vodou. Oplachování šlo docela lehce. Po umytí byly vlasy krásně čisté, provoněné a snadno se rozčesávaly. 

Znáte Aussie výrobky? 



 

9 komentářů:

  1. Great product, look so useful and really interesting!
    Like it so much, must try!

    Visit my blog, Maleficent

    OdpovědětVymazat
  2. Aussie mám moc ráda, hrozně mi od téhle značky vyhovuje šampon, naopak suchý šampon až tak moc ne:D každopádně obecně s ní mám dobré zkušenosti:)
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  3. Znám, ale moc produktů jsem nezkoušela. Velice mě láká, ale řada shine, která je všude chválená. takže doufám, ža až něco vypotřebuji dostanu se k ní :-)

    Soutěž o produkty Couleur Caramel v hodnotě 1500 Kč

    OdpovědětVymazat
  4. Aussie ma dobré a kvalitné produkty, vždy som s nimi bola spokojná. :)
    Rebelliouslily GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. Od značky jsem nic nezkoušela. Abych se přiznala, tak co jsem najela na přírodní vlasovou péči, kondicionér už téměř nepoužívám. Jen jednou týdně výživnou masku. I tak mi jdou vlasy dobře rozčesávat a to je mám poměrně dlouhé :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. Tolikrát jsem si říkala že ho vyzkouším a jak se teď více zaměřuji na přírodní kosmetiku, úplně na něj zapomínám. Já vím že to možná někomu může lézt krkem, když furt čte o přírodní kosmetice ale od té doby co šampony tohoto typu nepoužívám se mi ohromě zlepšily vlasy.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná recenze :-) Nedávno jsem si tyto produkty přihlížela v drogerii. Třeba vyzkouším! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Aussí produkty mám moc ráda! Já používám řadu na objem a jsem velmi spokojená. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  9. Já jeste od nich nic nezkoušela. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.