čtvrtek 10. srpna 2017

Urtekram šampon na objem

Hezký den milé čtenářky,

pokud máte rády výrobky v BIO kvalitě, dnešní článek bude určen právě pro vás. Dnes vám povím něco o šamponu Rasul od značky Urtekram, který je určen pro objem vlasů. Tento šampon jsem si koupila na stránce lilibela.cz a cenově vyšel na nějakých 159 Kč. Za šampon se mi to zdá docela dost, ale tak když je v BIO kvalitě, proč ne

Šampon Rasul (Rhassoul) v překladu marocký jíl obsahuje mátu, glycerin a aloe vera. Mimochodem máta jde v šamponu opravdu hodně cítit. Máta má za úkol pokožku hlavy prokrvovat a přispívá k lepší výživě vlasových cibulek. Marocký jíl obsahuje železo, oxid křemičitý, draslík, hořčík, sodík, lithium a stopové prvky. Pokožku a vlasy by tento šampon neměl nikdy úplně odmastit což znamená, že je pokožka chráněna a tento výrobek je vhodný i pro jedince s citlivou pokožkou.

Při pravidelném používání může dojít k omezení vypadávání vlasů, snížení výskytu lupů, omezení třepení, zmírnění lámavosti. Mě osobně teda proti vypadávání vlasů tento výrobek nepomohl vůbec a lupy jsem měla pořád ve stejném množství. 

Výrobek neobsahuje parabeny, syntetická barviva, konzervanty, umělé parfémy, silikony atp. 

Konzistence tohoto šamponu byla docela hustá a velmi dobře se nanášel. Během mytí vytvářel poměrně bohatou a voňavou pěnu. Barva šamponu je hnědá, prostě jako bahno

Po pravidelném používání jsem měla vlasy pořád ve stejném stavu jako před první aplikací tohoto výrobku. Pokožka hlavy mě poměrně i svědila a vůbec to nebyl příjemný pocit. Po spotřebování tohoto výrobku jsem nezaznamenala žádné lepší změny na vlasech. 

Máte zkušenost s tímto šamponem?





 

6 komentářů:

  1. Šampon vypadá dobře, značku už znám, ale moc produktů jsem zatím nezkoušela, ale o jejich šamponech čtu teď docela často :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zatím nikde o této značce článek nečetla, tak třeba na něj časem narazím.

      Vymazat
  2. Značku znám pouze od vidění z blogů a obchodů zdravé výživy. Taky jsem přemýšlela o produktech této značky, především právě něco vlasového. Svědění není můj problém a taky bych měla u tohoto šamponu strach aby mi nezanechal mastnější vlasy protože se mi hlava dost mastí.

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla od Urtekramu kokosový šampon a vypoužívala jsem ho až do dna, takže mi celkem sedl. Ale že by nadchnul a koupila jsem ho znova, to taky ne. nenadchne, ale ani neurazí :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Šampon, ani značku jako takovou vůbec neznám. Zvláštní, že tě i svědila pokožka... mě by nejvíc zaskočila barva šamponu :D

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  5. značku nepoznám, ale podľa tvojej recenzie sa asi veľmi neoplatí :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.