sobota 12. srpna 2017

Suchý šampon got2b

Hezkou sobotu vám všem,

určitě občas znáte ten pocit, kdy vlasy potřebují umýt ale vám se buď vůbec nechce nebo prostě spěcháte a na mytí už není čas. Já mám občas takové chvilky taky a tak jsem si pořídila pomocníka ve formě suchého šampon od got2b. Tento šampon Fresh it up (modrý) je určen pro objem vlasů, ale jsou i varianty jako Extra fresh pro rychle mastící vlasy, Texture pro všechny typy vlasů, Brown pro brunetky. 

Šampon Fresh it up Volume má velmi příjemnou tropickou vůni. Balení vydrží na opravdu dlouhou dobu, ale samozřejmě záleží jak často výrobek budete používat. Já ho používám opravdu jen když musím a nemám chuť nebo čas si vlasy mít. Je to vlastně taková nouzovka

Nanášení je fakt velmi jednoduché. Stačí šampon nastříkat ke kořínkům vlasů ve vzdálenosti asi 20 cm. Samozřejmě se šampon musí taky prostřepat a pak už jen vmasírovat prsty a následně kartáčem vyčesat. Může se vám stát, že se rozprašovač zanese. V tom případě stačí otvor rozprašovače umýt vodou. 

Výsledkem používání (aplikace) je krásný provoněný objem. Samozřejmě není to na dlouho a tak vám stejně nezbyde nic jiného než vlasy důkladně umýt klasickým šamponem. 

Používáte suchý šampon?





 

4 komentáře:

  1. Tento jsem nezkoušela, já ráda klasické Batiste :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já používám taky Batiste a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem měla od Batiste a moc mě nenadchnul, tak třeba bych příště mohla zkusit tenhle od Got2b.

    OdpovědětVymazat
  4. Jeej akurát som aj ja písala na mojom blogu a tomto šampóne v zelenej verzii :)
    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.