úterý 8. srpna 2017

Olej na opalování od Astrid

Hezký den,

pokud máte rádi opalování a s ním i důkladnou ochranu, tak tento článek bude právě pro vás. Dnes se v článku dovíte o oleji na opalování s OF 20. Obsah tohoto oleje je 200 ml a součástí je i skvělý rozprašovač. 

Složení oleje Astrid sun OF 20 je obohaceno o multivitaminový komplex a abysinianový olej. Tento olej pomáhá urychlit opálení a zajišťuje jeho bezpečnost. Dále pak ve složení najdete mrkvový a arašídový olej

Musím říct, že nejvíce mě na tomto výrobku baví jeho rozprašovač. Aplikace je tak rychlá a účinná. Na koupališti jsem výrobek jednoduše rozprášila po pokožce a snadno ho rozetřela. Vstřebávání bylo docela dlouhé, ale vůbec mi to nevadilo, protože jsem alespoň mohla s jistotou kontrolovat, jestli jsem ještě chráněná před sluníčkem či nikoliv. Na sluníčku jsem se opalovala vždy 1/2 hodiny a pak šla do bazénu. Po 1/2 hodině byl olej stále na svém místě a chránil pokožku. Takže celková výdrž je opravdu hodně dlouhá. Po koupání je nutné olej aplikovat znovu.

Během nanášení olej krásně voněl. Vůně je květinovo-kokosová. Já osobně vůni kokosu naprosto miluju, takže za mě určitě olej doporučuji. 

Během opalování jsem se vůbec nespálila a olej pokožku skvěle před sluníčkem ochránil. Mimochodem olej jsem na koupališti viděla u více lidí, ale většinou měli OF 10. 

Jaký výrobek používáte na opalování vy?





 

10 komentářů:

  1. Tento olej byl se mnou letos na dovči a příští rok si ho koupím určitě znovu. Nikdy jsem se neopálila lépe, jako letos. S mlékem na opalování se mi to nikdy nepodařilo :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Také jsem ho letos používala a byla jsem moc spokojená :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá super, miluju opalovací oleje, a ještě k tomu když mají fajn rozprašovač, ale potřebovala bych, aby měl SPF aspoň 30 :( Mám hodně citlivou kůži a potřebuju větší ochranu :/

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Také ho mám a vřele ho doporučuji, je boží! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Momentálně mám sprej od značky DM :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se na něj dívala, ale nekonec jsem ho nekoupila.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře.