čtvrtek 24. srpna 2017

Mycí pěna od Palmolive

Hezký den,

pokud chodíte rádi do drogerie, tak jste si mohli všimnout úžasného výrobku od značky Palmolive a tím je mycí pěna na ruce. Už je to dost dlouho co jsem tuto pěnu na ruce koupila, ale začali jsme ji doma používat až v současné době. Koupila jsem ji vlastně hlavně díky příteli, který má takové pěny na mytí rád. K dostání je nejen v drogeriích, ale i v Globusu, Kauflandu a různých marketech. Cenově vychází asi různě, většinou se pohybuje kolem 80Kč. 

Vůni jsem zvolila s mandarinkou, ale k dostání je i vůně limetka s mátou nebo malinová vůně. Mandarinka voní opravdu moc krásně a i po mytí ucítíte mandarinku ještě hodně dlouho. 

Mýdlo má klasický pumpičkový aplikátor, který je moc fajn. Obal je plastový a průhledný, takže perfektně máte pod kontrolou kolik výrobku vám ještě zbývá spotřebovat. V lahvičce uvidíte mýdlo v tekuté formě, ale jakmile stisknete pumpičku, vyjede vám na dlaň krásně bohatá a voňavoučká pěna. Oplachování je strašně fajn a probíhá rychleji než u normálního klasického mýdla. Na jedno mytí stačí pouze 1 dávka, pokud si dáte 2 dávky, budete mít dlaně plné pěny.

Musím říct, že tento výrobek se opravdu moc povedl a určitě vyzkouším ještě další varianty.

Znáte tuto pěnu na mytí?







 

8 komentářů:

  1. Neznám, momentálně používáme mýdlo od Balea a pak jedno antibakteriální tuhé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tuhle mycí pěnu vidím úplně poprvé :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. nepoznám ju, ale vyzerá super a verím, že aj krásne vonia! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
  4. tie vône musia byť všetky úplne úchvatné! :O :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle jsem popravdě v drogerce vůbec neobjevila ale asi začnu líp koukat. Mám slabost pro tyhle blbinky a podobnou pěnu na ruce jsme doma měly taky. Mrknu po tom a ráda vyzkouším, ta vůně bude určitě super :3

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě dobrý že má pumpičku. Ještě jsem tohle v drogerce neobjevila asi je to tím že tam poslední dobou moc nechodím.

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem tohle chtěla vyzkoušet, ale cena mi přijde trošku moc na mýdlo. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.