pondělí 14. srpna 2017

Maska na oči od Sephory

Hezký den vám všem,

nedávno jsem byla nakupovat opět v Sephoře a tentokrát jsem si tam vybrala masku na oči. Jedná se o textilní masku se zeleným čajem, která má vyhlazovat a osvěžovat. Maska cenově vyšla na 100 Kč. K dostání je i maska: Perla, Lotus, Růže, Granátové jablko, Orchidej, Mořská řasa, Avokádo. Všechny masky jsou za 100 Kč, ale každá má jiný účinek. Na výběr je toho opravdu hodně což je fajn, ale cena mi přijde trochu vyšší než jsem u masek zvyklá. Teď už se ale spolu pojďme podívat masce na zoubek. 

Oční okolí bývá nejvíce zatěžováno a pokud používáte krycí korektor, tak ten většinou tenkou pokožku očního okolí vysušuje. Proto je důležité se o toto okolí starat a dodat mu potřebnou péči. Já jsem zvolila právě tuto masku se zeleným čajem, která pokožku osvěžuje

Po otevření vyjmete ze zeleného obalu dvě části. Každá část je na jedno oční okolí. Proužky jsou navrženy do obloukovitého tvaru tak, aby přesně sedly pod oči. Každý proužek je dostatečně napuštěn látkou a díky tomu skvěle přilne na pokožku. Doba působení je 15 minut. Po uplynutí této doby se maska neoplachuje, ale vmasíruje se do pokožky. Mě osobně maska moc prospěla a oční okolí bylo svěží a zbavené únavy. 

Sice mi cena připadá trochu vyšší než jsem zvyklá, ale výsledek mě mile překvapil a asi si výrobek koupím znovu. Příště vyzkouším buď lotosovou nebo tu s růží.

Znáte tyto masky?



 

12 komentářů:

  1. Já jsem zkoušela takové pásky na oči od Dermacolu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak od Dermacolu jsem takový výrobek ještě neměla.

      Vymazat
  2. Hned bych si ji plácla na oči :-D, dneska jsem jak vyoraná myš.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Tyto oční masky znám, ale nikdy jsem žádnou nezkoušela :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Od Sephory som mala Lotus masku, no veľmi mi nesadla.. tieto sú možno skutočne lepšie :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já měla taky už jednu masku od Sephory, teď ti přesně neřeknu jakou, ale byla jsem z ní fakt zklamaná. Už bych za masku od Sephory tu stovku znovu nedala, jsou mnohem lepší masky :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že nemusí sednout výrobek od Sephory každému :(

      Vymazat
  6. Masku na oči som ešte nikdy nemala. Vyzerá zaujímavo! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, tuhle vubec neznam. A to jsem jich vyzkousela uz celou radu. Nakonec me presvedcila tato - https://www.nejlevnejsikontaktnicocky.cz/therapearl-maska-na-oci/ . Mam problem se suchym okem a tato maska mi dodava potrebnou ulevu a celkove zlepseni.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.