pondělí 28. srpna 2017

Mary Kay tekuté oční linky

Krásný den ženy,

pokud jste blázni do očních linek jako já, tento článek bude vhodný právě pro vás. Já používám linky v podstatě každý den a když mi přišly tyto linky Mary Kay, byla jsem moc ráda a měla z toho radost. Linky jsou ve formě fixu v odstínu Black a cena je 410 Kč.

Linky jsou dlouhotrvající a mají voděodolné složení. Já si linky většinou kupuji převážně právě voděodolné, protože mám pak větší jistotu a jsem klidná. Tyto linky mi vyhovují hlavně díky ostrému hrotu. Pomocí hrotu vytvořím krásně tenkou linku, nebo naopak tlustou k dramatickému looku. Tloušťku linek většinou tvořím podle nálady a typu líčení.

Tyto linky jsou dokonce vhodné pro citlivé oči a pro nositelky kontaktních čoček

Výdrž linek je celý den. Odličování provádím dvoufázovým odličovačem. Odstraňování jde bez problémů rychle a jednoduše. Linky zatím nevysychají. Většinou se mi u tohoto typu fixových linek stává, že prostě časem vyschnou a ten čas je třeba měsíc. Takže uvidíme za pár týdnů, jestli budou linky ještě funkční, ale doufám že ano. 

S výsledkem líčení pomocí těchto linek jsem velmi spokojená. Na ukázku mého líčení se můžete mrknout v poslední fotce.

Co na tyto linky říkáte?



 

8 komentářů:

  1. Já třeba narazila už i na tekutější a pigmentovanější linky i za lepší cenu, takže za mě to je produkt, který už bych si asi kupovat nemusela ale od Mary Kay miluju jiné produkty, které se rozhodně vyplatí mít v kosmetické taštičce. :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je momentálně používám každý den a jsem maximálně spokojená.

      Vymazat
  2. táto linka je top! práve včera som o nej písala na blogu a použila ju v líčení. :) odkedy mi prišla, tak nepoužívam inú :) aj ty si si s ňou vytvorila naozaj krásnu linku :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá skvěle. Je super, že je vhodná i pro nositelky kontaktních čoček:).

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za recenzi. Já oční linky od Mary Kay neznám, ale používám jejich make-up a čistící gel. Ale hlavně stejně neumím tak hezky ty linky nakreslit :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.