sobota 26. srpna 2017

Dvoufázový odličovač od Astrid

Hezký den milé čtenářky,

k večerní péči o pleť samozřejmě patří i odličování a právě o odličování bude dnes řeč. Tentokrát se dozvíte něco o výrobku, který je určen na odličování očí a rtů. Jedná se o dvoufázový odličovač Gentle Eyes od značky Astrid. Já nic jiného než dvoufázové odličovače na oči nepoužívám, protože je to nejlepší a nejrychlejší způsob jak z očí večer odstranit stíny, řasenku, linky apod. Celkový obsah je 125 ml a cena se pohybuje kolem 70 Kč.

Informace od výrobce:
Dvoufázový odličovač očí a rtů účinně a zároveň šetrně odstraňuje voděodolný make-up a jemně pečuje o okolí očí a rtů. Složení obohacené o mandlový olej, známý svými hydratačními a zvláčňujícími vlastnostmi, pomáhá chránit řasy a citlivou pleť v okolí očí. Komplex Hydro Active pomáhá udržovat optimální hladinu hydratace v pleti a dodává jí jemnost a vláčnost. Výrobek je vhodný i pro nositelky kontaktních čoček.

Odličovač se musí před samotným použitím samozřejmě protřepat, aby se obě složky spojily. Pak už stačí výrobek nanést na vatový tamponek a přiložit na oční víčko. Já vždy chvilku počkám a pak začnu jemnými tahy líčení odstraňovat. 

Musím uznat, že tento výrobek je mastnější než jsem u ostatních dvoufázových odličovačů zvyklá. Nejvíce mi vyhovuje odličovač s chrpou od Yves Rocher, ten zanechává oční víčka krásně odlíčená, ale nejsou mastná. Tento výrobek sice hezky a rychle odličuje, ale na víčku je pak nehorázná mastnota a tu já nemám ráda. :-(

Výrobek mi vyhovuje hlavně svojí funkčností, ale ve výsledku mi docela vadí mastnota. Každopádně to není úplný propadák a výrobek určitě spotřebuji.








4 komentáře:

  1. Zajímavý produkt, já mám od Astridu odličovací micelárku a ta je docela fajn.

    OdpovědětVymazat
  2. Dvojfázové odličovače mám veľmi rada :) Pomerne nemastný je Dermacol, určite vyskúšaj :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dvojfázové odličovače mám najradšej! :) Tento som ešte neskúšala, ale vyzerá skvelo :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mám dvojfázový od Garnier a neviem si ho vynachváliť, mám už asi tretie alebo štvrté balenie, odstráni aj vodeodolný makeup a tým, že tam má tú olejovú zložku mi vyhovuje, lebo mám suchú pleť a až tak mi ju nevysuší ešte viac :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.