neděle 9. července 2017

Victoria´s secret Love Spell

Krásný den vám všem,

po dlouhé době tu mám pro vás článek o tělovém spreji. Tentokrát to bude o spreji od značky Victoria´s secret a název vůně je Love Spell. Tato značka vyrábí širokou škálu tělových sprejů, v současnosti vlastním pouze dva, ale není vyloučeno že si další ještě pořídím.Tento výrobek jsem vyhrála v giveaway u Lucky z blogu LSG. Ještě jednou jí moc děkuji :-)

Vůně Love Spell je příjemná a svěží. Je to vůně třešňového květu s broskví a musím vám říct, že mě naprosto dostala. Nevím jestli používat dřív vůni Aqua kiss nebo právě Love Spell. Na tělo sprej aplikuji většinou 3x a výdrž je asi 3 hodinky. Balení má sprej opravdu velké a obsah je 250 ml. Balení vám vydrží opravdu dlouho a pokud budete mít vůní víc, tak přes rok je to určitě. Sprej bych doporučila hlavně na léto, protože opravdu příjemně osvěží tělo. 

Cena výrobku je různá. Například v drogerii Teta mám dojem, že plná cena je 500Kč a v akci ji mají za 250Kč. 

Obal spreje je vyroben z plastu což je velké plus pro naše kabelky. Já osobně nemám ráda, když mám těžkou kabelku a tak 1/2 věcí nechávám raději doma. Navíc je obal průhledný, takže skvěle vidíte kolik výrobku vám ještě zbývá spotřebovat. 

Pokud se do nějaké vůně od Victoria´s Secret zamilujete naplno, je možné si přikoupit ještě tělový krém, tělové mléko, toaletní vodu a sprchový gel. Já bych možná brala ten sprchový gel, protože různých mazátek na tělo mám doma docela hodně. 

Jaký tělový sprej používáte vy?




 

6 komentářů:

  1. Na tohle jsem slyšela hlavně chválu myslím u blogerky ilovemakeup, pořád na to láká... :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já ti nevím, ale tady tyto tělové spreje zrovna od této značky mě teda moc nelákají, možná je to i tou cenou. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyto tělové spreje zbožňuji :) doma mám dva a určitě nezůstanu pouze u těch dvou!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám Sheer Love a to je taky naprosto dokonalá vůně ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám zbyteček Love Spell a čeká na mně Pure Seduction a ten je ohromná slaďárna, ale na zimu se na ní už těším <3.

    Měj se krásně!
    papa ByGabra

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den, tady je rychlý, jen v případě, že zoufale potřebujete kouzelné kouzlo, které vám pomůže oživit váš rozpadlý vztah, je opravdu všestranný, soucitný a spolehlivý, pokud jde o kouzlení. Doktor Egwali pravopis domů je tou pravou volbou pro vás. Kontaktujte ho a vysvětlete mu, a mohu vás ujistit, že zbytek by byl úplnou magií, můj milostný život byl na pokraji zhroucení, dokud jsem si neobjednal milostnou frázi, jsem dnes živým svědkem, proto používám toto médium k dejte světu vědět o tomto velkém doktorovi čarodějnic, který mi přinesl klid a pohodu, promluvte si s ním ještě dnes a nechte své emocionální obavy zahodit.
    Oslovíte ho na těchto kontaktech!

    WhatsApp: +2348122948392
    Kurýr: dregwalispellbinder@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.