úterý 25. července 2017

Sprchové gely od značky FA

Hezký den vám všem,

dnes tu mám opět článek a tentokrát se spolu podíváme na sprchové gely od značky FA. Tyto gely jsou teď novinkou v drogeriích a já si k nim rovnou koupila i spreje. Pokud narazíte na akci, můžete tyto kousky koupit za nějakých + - 40Kč/ks. Já si koupila sprchový gel Flower me up (fialový) a Paradise moments (lososový).

Flower Me Up
Tento gel má fialový obal a je s vůní květu lilie. Vůně je moc příjemná a květinová. Konzistence sprchového gelu je tak akorát, velmi dobře se nanáší a oplachování šlo také velmi snadno. Při mytí gel vytvářel velmi bohatou pěnu. Po celé aplikaci byla pokožka těla krásně hebká a provoněná. 
Obsah: 250 ml.

Paradise moments
Gel má hezkou lososovou barvu a velmi zajímavý obal. Výrobek je s vůní ibišku, která se mi moc líbí. Konzistence gelu byla opět tak akorát. Při mytí se tvořila opět bohatá a voňavá pěna. Oplachování šlo velmi snadno a pokožka byla po mytí hezky vláčná, čistá a provoněná. 
Obsah: 250 ml.

Kdybych měla porovnat oba výrobky a říct, který byl lepší tak bych určitě volila gel Flower Me Up. Gel s vůní lilie mi vyhovoval více hlavně svojí krásnou vůní. 

Znáte tyto novinky?




 

7 komentářů:

  1. Značku FA som v minulosti veľmi rada používala, no teraz som sa presunula skôr na Niveu, Garnier alebo Dove. Určite však tieto novinky veľmi rada vyskúšam :))
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle je značka mého dětství :-) i když nebyla tak rozšířená jako dnes. Teď už jsem dlouho nic nevyzkoušela :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Ešte aj teraz používam Fa a milujem ich vône ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Od Fa mám doma aktuálně jeden kousek ve sprše :)

    OdpovědětVymazat
  5. FA sprcháče já mám ráda, je to taková klasika a navíc pěkně voní :)

    OdpovědětVymazat
  6. Sprcháče od FA mám ráda, krásně voní a mají i hezké obaly :)

    Lady Lenna

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.