středa 19. července 2017

Natura Siberica čistící tonikum

Krásný den moje milé čtenářky,

dnes tu mám pro vás článek o výrobku, který mám ze stránky lilibela.cz. Jedná se o čistící tonikum od značky Natura Siberica, které je určeno pro mastnou a smíšenou pleť. Výrobek na této stránce seženete za 170Kč/200ml.

Čistící tonikum obsahuje zelený čaj, dobromysl a šalvěj. Díky tomuto složení tonikum velmi dobře čistí pleť, uzavírá póry a odstraňuje nežádoucí lesk. 
Zelený čaj zpomaluje proces stárnutí, dobromysl pleť zmatňuje a odstraňuje zarudnutí, šalvěj má dezinfekční a protizánětlivé vlastnosti. 
Ve složení lze najít ještě glycerín, extrakt z jeřabiny, extrakt z jehličí jalovce alpského, extrakt z jehličí smrku sibiřského, extrakt z plodů citrusu, přírodní esenciální oleje a další... Skvělou vlastností tohoto tonika je to, že neobsahuje alkohol. Já osobně, nebo vlastně moje pleť alkohol moc s lásce nemá, takže se snažím vybírat si výrobky v obchodě bez něj.

Vůně tohoto výrobku je velmi příjemná a lehká, určitě vám bude připomínat bylinky. 

Tonikum můžete používat každý den. Stačí malé množství nanést na vatový čistící tampon a následně očistit pleť, případně i krk a dekolt. Čištění jde lehce, já s ním odlíčím i pomádu na obočí, která je voděodolná. Po čištění se tonikum neoplachuje.

Obal výrobku je vyroben z klasického plastu s uzávěrem na zacvaknutí. Obal tonika je průhledný, takže uvidíte kolik výrobku vám ještě zbývá spotřebovat. Já osobně mám takové obaly ráda, protože mám alespoň přehled o spotřebovaném množství. Design je navržen jednoduše, ale i přesto je velmi poutavý a krásný.

Moje pleť si tento výrobek oblíbila. Po čištění je krásně hebká a matná bez lesku. Celkově si mě toto tonikum získalo, protože to složení je naprosto skvělé a takové v drogerii určitě neženete.  

Znáte výrobek s podobným složením?









5 komentářů:

  1. S tonikem od této značky jsem se zatím nesetkala, ale vyzkoušela jsem čistící pěnu a čistící mléko a produkty jako takové byly fajn. Co bych ale vytkla, bylo balení, mléko nešlo z lahvičky vůbec vymáčknout, a tak jsem je musela dát do jiného a vybírat prsty :-) s obsahem ale jen spokojenost...
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. S touto značkou jsem se ještě nesetkala, ale v nejbližší době ji snad vyzkouším:)

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Od značky jsem nic nezkoušela , ale tonikum je oblíbený produkt v mé odličovací rutině :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tonikum me opravdu zaujalo a velice me láká ho vyzkoušet :)


    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  5. Od Natura Siberica milujem sprchové gély. Toto tonikum som si doteraz nevšimla, no možno ho v blízkej dobe vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.