pondělí 3. července 2017

Micelární voda 3 v 1 od Lirene

Krásný den vám všem,

dnes tu mám pro vás článek o micelární vodě od značky Lirene. Tato voda 3 v 1 mi přišla na základě testujeme lirene.cz, kde byla možnost zapojit se a následně posílali 300 výrobků různým lidem, kteří měli po nějaké době vyplnit dotazník k výrobku. Já byla za tuto vodu moc ráda, protože mi hodně vyhovuje a pleť nijak nedráždí.

Micelární voda je hypoalergenní a celkový obsah je 200 ml. 3 v 1 je tato voda z toho důvodu, protože pleť tonizuje, čistí a odstraňuje make-up. Je vhodná pro všechny typy pleti. Můžete s ní čistit také oči a oční okolí protože vůbec neštípe a nepálí. Make-up se s tímto výrobkem odstraňuje velmi snadno a lehce. Pokud máte alergickou pleť, tak určitě bude tato voda vhodná právě pro vás. Pleť je po vyčištění krásně hebká. Já ještě používám po vyčištění na pleť malé množství Lirene krému. 

Tato voda u mě zabodovala, protože mám pleť citlivou a hlavně nemám ráda odličovací výrobky s obsahem alkoholu. 

Obal má voda klasický plastový s uzávěrem na klasické zacvaknutí. Aplikace na vatový tampon jde bez problémů a neteče nikam jinam. Celý obal je průhledný, takže skvěle vidíte dovnitř a víte kolik výrobku vám ještě zbývá spotřebovat.  

Jakou vodu na odličování používáte vy?




 

8 komentářů:

  1. Také ji mám a je v celku fajn.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jí mám taky a musím říct, že jsem nečekala nic extra a nakonec jsem s ní hodně spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kamoška mala ružovú, ale tá bola príšerná :D No verím že táto môže byť lepšia.

    OdpovědětVymazat
  4. Super blog, dnes som ho našla a hned ta sledujem :) Inak aj ja mámcitlivú pleť, takže by sa mi hodila takáto voda..ale nikdy som o tej značke nepočula a nie som na slovensku takže ju určite vyskúšam, ked sa vrátim :) ♥

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. A jak je na tom s odličovací schopností očí? Třeba nějakého tmavšího líčení? Já totiž potřebuju nejčastěji olejový odličovač abych měla makeup dole dle mých představ, ale občas bych potřebovala využít jen micelárku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Dnes jsem se svou rodinou velmi šťastný. Jmenuji se Angela, žiji v USA, manžel mě na rok opustil a já ho tak moc miluji, od té doby hledám způsob, jak ho získat zpět. Vyzkoušela jsem mnoho možností, ale nefungovalo to, dokud jsem nepotkala přítele, který mě seznámil s doktorem UDAMA, kouzelníkem, který mi po 2 dnech pomohl přivést zpět mého manžela. Můj manžel a já spolu dnes žijeme šťastně, protože jsem se řídila pokyny skvělého doktora UDAMA. Ten muž je skvělý, můžete ho kontaktovat na e-mailu: (udamaada@gmail.com). a jeho přímé kontaktní číslo a whatsapp je (+27658978226) Nyní poradím všem vážným osobám, které se ocitly v tomto druhu problému, aby ho nyní kontaktovali rychlé řešení bez stresu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.