sobota 15. července 2017

Maska na tvář - Islandský mech

Krásný den vám všem,

dnes tu mám pro vás článek o masce na tvář od značky Estonica s islandským mechem. Tuto masku mám ze stránky lilibela.cz kde ji můžete zakoupit za 90Kč. Maska má za úkol pleť tonizovat, léčit zánětlivost a hloubkově čistit póry. Obsah masky je 75 ml.

Maska je vhodná pro mastnou pokožku. Já osobně si ji dávám na T-zónu, kde se mi tvář mastí úplně nejvíce. Konzistence masky je dost hutná a proto se s ní velmi dobře pracuje. Aplikaci masky provádím normálně pomocí prstů. Vrstvu volím většinou větší, aby byla tvář hezky pokrytá. Doba působení je 10-15 minut. Maska během působení hezky uschne a po 10-15 minutách se oplachuje teplou vodou.

Maska obsahuje již zmiňovaný islandský mech, dále pak bio olej z čajovníků, vitamínový komplex a bílý jíl (hloubkově čistí póry). 

Maska se doporučuje aplikovat na pleť jednou až dvakrát týdně. Já mám pleť po masce krásně jemnou a hydratovanou. Tento výrobek používám moc ráda, protože velmi příjemně voní a dělá to co má. 

Firma Estonica vyrábí ještě fialovou masku s Jerlínem Japonským, kterou také seženete na stránce lilibela.cz

Jaká maska na pleť je vaše nej?




 

8 komentářů:

  1. Nádherné fotografie! <3 O tejto značke som zatiaľ ešte nepočula, no verím že mojej pleti by výborne sadla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Značku ani vůbec neznám, ale vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta maska vypadá zajímavě, asi ji budu muset zařadit na svůj testovací wishlist.

    OdpovědětVymazat
  4. Na vyčištění pórů bych něco potřebovala, určitě se podívám na eshop a docela mě zajímá složení. Jako masku používám různé jíly, posledně jsem měla zelený jíl.

    OdpovědětVymazat
  5. Značku nepoznám, ale maska vyzerá super. Určite sa na ňu mrknem, pretože rada skúšam nové veci a islandský mach je totalna novinka :D

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den, tady je rychlý, jen v případě, že zoufale potřebujete kouzelné kouzlo, které vám pomůže oživit váš rozpadlý vztah, je opravdu všestranný, soucitný a spolehlivý, pokud jde o kouzlení. Doktor Egwali pravopis domů je tou pravou volbou pro vás. Kontaktujte ho a vysvětlete mu, a mohu vás ujistit, že zbytek by byl úplnou magií, můj milostný život byl na pokraji zhroucení, dokud jsem si neobjednal milostnou frázi, jsem dnes živým svědkem, proto používám toto médium k dejte světu vědět o tomto velkém doktorovi čarodějnic, který mi přinesl klid a pohodu, promluvte si s ním ještě dnes a nechte své emocionální obavy zahodit.
    Oslovíte ho na těchto kontaktech!

    WhatsApp: +2348122948392
    Kurýr: dregwalispellbinder@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.