úterý 11. července 2017

Konturovací tužka Essence

Hezký den milé čtenářky,

konturovacích tužek doma moc nemám, ale nedávno jsem si na dekorativka.cz koupila jednu, která mi hned padla do oka. Jedná se o konturovací tužku od značky Essence a já jsem si ji pořídila v odstínu 06 Satin Mauve. Tužka stála do 50Kč, což je velmi nízká cena.

V dnešní době už jsou skoro všechny tužky vyráběny z plastu, ale tento výrobek je z klasického dřeva. Já mám dřevěné tužky radši, protože si je můžu hezky ořezávat a vytvořit si tak krásně ostrou špičku (hrot). Odstín je takový lehce růžovo-vínový a na rtech vypadá moc hezky a přirozeně. Tužka jde krásně vrstvit na sebe, takže můžete tvořit přirozený efekt a výrazný efekt. Pigmentace je velmi slušná a mě osobně přijde tak akorát. Při nanesení na rty jde tužka rozmazávat do ztracena. 

Výdrž tužky je docela dlouhá, ale nesmíte jíst a pít. Po napití se tužka začne ztrácet, takže ji musíte nanést znovu. Já tedy nanáším po pití i voděodolné rtěnky, protože pak nemám dobrý pocit. Ale vy to můžete mít jinak než já.

Tužka mi vyhovuje hlavně svým odstínem a tím že je vyrobena ze dřeva. Určitě vám ji můžu doporučit.

Od jaké značky používáte konturky vy? 



 

8 komentářů:

  1. Na essence kontúrky počúvam samé chvály :) Ani sa nečudujem, vyzerá veľmi dobre :)

    OdpovědětVymazat
  2. Konturky od Essence mám taky moc ráda :) Měla jsem jí ve vínovém odstínu a používala jsem ji jen jako rtěnku, vydržela se mnou celý maturitní ples :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  3. Slyším samé chvály na jejich konturky :) Takže časem si chci určitě aspon jednu pořídit.

    OdpovědětVymazat
  4. Konturovacích tužek doma moc nemám, ale i to málo je až na jednu výjimku od Essence, tahle značka je taková moje sázka na jistotu.

    OdpovědětVymazat
  5. Konturku nepoužívám vůbec a popravdě než jsem si přečetla článek, tak jsem ani moc nevěděla na co se používá. Jsem takové tele přes kosmetiku. Používám jen pár věcí a tohle je už pro mě takový nadstandard, který zas tak neznám :D Ale barva moc pěkná a za tu cenu? Moc pěkné :)

    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  6. Já konturky vůbec nepoužívám. Jednu doma ale mám, protože jsem ji dostala jako dárek, ale jinak se spokojím se samotnou rtěnkou nebo balzámem na rty :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  7. Presne túto mám doma a už je z nej len maličká ceruzka lebo ju stále používam a strúham :) Súhlasím s recenziou a určite si kúpim zas!

    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den, tady je rychlý, jen v případě, že zoufale potřebujete kouzelné kouzlo, které vám pomůže oživit váš rozpadlý vztah, je opravdu všestranný, soucitný a spolehlivý, pokud jde o kouzlení. Doktor Egwali pravopis domů je tou pravou volbou pro vás. Kontaktujte ho a vysvětlete mu, a mohu vás ujistit, že zbytek by byl úplnou magií, můj milostný život byl na pokraji zhroucení, dokud jsem si neobjednal milostnou frázi, jsem dnes živým svědkem, proto používám toto médium k dejte světu vědět o tomto velkém doktorovi čarodějnic, který mi přinesl klid a pohodu, promluvte si s ním ještě dnes a nechte své emocionální obavy zahodit.
    Oslovíte ho na těchto kontaktech!

    WhatsApp: +2348122948392
    Kurýr: dregwalispellbinder@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.