sobota 29. července 2017

I´m Real Aloe Vera maska od Tony Moly

Krásný den vám všem,

dnes tu mám pro vás opět článek a tentokrát to bude o masce na pleť, kterou jsem koupila v Sephoře. Maska stála asi do 150Kč a vyrábí ji značka Tony Moly. Tato maska je s aloe vera a je určena pro hydrataci suché pleti a má za úkol pleť zklidňovat. 

Při vyjmutí textilní masky z obalu mě překvapilo velké množství masky (tekutiny). Textil byl navlhčen na můj vkus až moc, což se mi moc nelíbí a nemám to maskách ráda. Během aplikace maska kapala snad všude a nejvíce mi tekla po krku, takže jsem musela mít u sebe neustále kapesníček a tekutinu vysušovat. 

Doba působení je 10-20 minut . 20 minut byla celkem dlouhá doba vzhledem k tomu, že jsem musela pořád masku sušit. Po 20 minutách jsem masku sejmula a vyhodila. Výsledkem byla hebká, trochu lepkavá a projasněná pleť. 

Výsledek na pleti byl sice fajn, ale celý ten proces působení se mi dost nelíbil a znovu už jej opakovat určitě nechci. Znovu už si tuto masku určitě nekoupím

Pokud chcete masku přeci jen vyzkoušet, můžete si ještě vybrat: Tomato, Seaweeds, Avocado

Jaká textilní maska je vaše nej?



8 komentářů:

  1. Ja mám najradšej klasické masky, z týchto mám zmiešaný pocit :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já takové masky nemusím, měla jsem od Garnier a od Mishhy a za mě teda to mělo až moc tekutiny.

    OdpovědětVymazat
  3. Některé plátýnka jsou mokré až moc, to je fakt. Já jsem od Tony Moly měla rýžovou masku, potom od Skin79 a ta byla právě taky dost mokrá.. Zas tohle mě nevadí, horší je, co nesnáším když mám po něčem ulepený obličej. Mě tyhle masky přijdou jako skvělé osvěžení v létě.

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám nejraději klasické masky, ale kdybych měla vybírat mezi plátýnky, tak vyhrávají masky ze Sephory.

    OdpovědětVymazat
  5. Tony Moly je super značka. ja mám najradšej masky od Skin79 a Missha. :)

    Letná GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  6. To asi nebude nic pro mě, taky nemám ráda, když jsou ty masky moc nacucané :) Mě teď vyhovují ty od ,,nové'' od Garnier, ale nejradši mám pořád masky, které na pleti zasychají, tyhle plátýnkové mi pořád nic moc neříkají :)

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.