pondělí 17. července 2017

Holení chloupků s Astridem

Krásný den milé čtenářky,

opět tu mám pro vás článek a dnes to bude o holení chloupků se značkou Astrid. Značka Astrid vyrábí jemný gel na holení a krémovou pěnu na holení. Já oba tyto výrobky doma mám a dnes vám na ně napíši článek.

Jemný gel na holení Astrid
Tento gel je vhodný pro citlivou pokožku. Obsahuje mořské minerály a vitamin E, který pomáhá poskytnout jemnou péči. Výrobek je vhodný na citlivé partie jako je podpaží, nohy a oblast bikin. Vůně gelu je moc příjemná a trochu i svěží. Po stisknutí vyjede z obalu krásně bohatý gel se slabě zelenou barvou. Při holení vám bude stačit opravdu malé množství gelu, takže vám balení vydrží na delší dobu.
Gel se nanáší na předem navlhčenou pokožku a po holení se lehce opláchne vodou. Obsah: 200 ml.

Krémová pěna na holení Astrid
Pěna na holení je vlastně už taková klasika. Konkrétně tato od Astridu je určena pro jemnou pokožku. Navíc obsahuje glycerin a vitamin E. Pěna se používá opět na holení oblasti bikin, podpaží a nohou. Po stisknutí z nádoby vyjede krásně nadýchaná a bohatá pěna, které stačí nanést opravdu malé množství na předem navlhčenou pokožku. Po holení se pěna opláchne a pokožka zůstane krásně jemná a vláčná. Obsah: 250 ml.

Oba výrobky mi plně vyhovují, ale více si mě získal asi jemný gel.

Znáte tyto výrobky?







5 komentářů:

  1. výrobky nepoznám, ale celkom sa mi zapáčili, vyzerajú super :) v poslednom čase mám veľmi citlivú pokožku a toto by bolo fajn ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  2. Jemný gel už mám skoro vypotřebovaný a oblíbila jsem si hodně, celkově mám radši gely než pěny ani nevím proč. A pěna je taky super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě více vyhovuje právě holící pěna :)

    OdpovědětVymazat
  4. Peny na holenie zbožňujem, no tieto od Astridu som ešte neskúšala. Musím to napraviť :)

    OdpovědětVymazat
  5. Výrobky vypadají super oba dva, ale obecně dávám přednost spíš pěně, každopádně Astrid je docela kvalitní kosmetika a do pěny bych já osobně asi šla :) Zároveň mě ale holení už docela štve, teď v létě to zabere hodně času a hledám jiné způsoby, jak se zbavit chloupků. Proto bych ráda věděla, jaké máte s
    epilací laserem a jestli tím ušetříte skutečně tolik času, kolik píšou na svých stránkách.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.