čtvrtek 13. července 2017

FA spreje

Krásný den vám všem,

dnes tu mám pro vás článek o dvou sprejích, které v součanosti můžete najít v drogerii Teta a to sprej Paradise moments a Flower Me Up od značky FA. Spreje jsem koupila v akci a cenově je můžete sehnat za nějakých 45 Kč. Ke sprejům jsem si koupila ještě sprchové gely, ale o těch vám napíši někdy jindy.

FA Paradise moments
Tento sprej je s vůní ibišku a musím říct, že ta vůně je opravdu moc příjemná. Sprej slibuje výdrž 48 hodin. Tolik hodin snad sprej na sobě nikdy v životě mít nebudu. A kdyby jo, stejně takové výdrži nikdy nevěřím. Každopádně mě vydrží sprej příjemně vonět asi 6-8 hodin bez fyzické námahy. Po 6-8 hod. se musím znovu převonět. Vůbec tento fakt nedávám výrobku za negativum, protože jiné spreje vydrží vonět klidně jen 4 hodiny. Velká výhoda je ta, že sprej neobsahuje aluminiové soli.
Celkově se mi moc líbí design výrobku, ten se jim opravdu povedl.

FA Flower Me Up
Sprej Flower Me Up voní po lilii a opět se mi ta vůně moc líbí. Je taková energická a vhodná pro letní horké dny. Výdrž je u tohoto spreje zase stejná jako u Paradise Moments. Obsah je 150 ml. Před použitím sprej důkladně protřepejte a až potom jej aplikujte do podpaží. Pozor dávejte při aplikaci na dostatečnou vzdálenost alespoň 15 cm. Mě osobně se stejně vždy povede spálit si pokožku nedostatečnou vzdáleností.
Design opět skvěle povedený a moc se mi líbí.

Oba spreje moc krásně voní a určitě vám je doporučuji na léto.

Znáte tyto spreje od značky FA?




 

5 komentářů:

  1. Fa nemám ráda, nekupuji v zásadě ani sprcháče, ale proč ne. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Fa mám ráda :) Ale tyhle spreje jsem zatím ještě nikde neviděla. Asi budu muset trochu víc otevřít oči :)

    OdpovědětVymazat
  3. FA spreje vůbec nejsou špatné :))

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, tady je rychlý, jen v případě, že zoufale potřebujete kouzelné kouzlo, které vám pomůže oživit váš rozpadlý vztah, je opravdu všestranný, soucitný a spolehlivý, pokud jde o kouzlení. Doktor Egwali pravopis domů je tou pravou volbou pro vás. Kontaktujte ho a vysvětlete mu, a mohu vás ujistit, že zbytek by byl úplnou magií, můj milostný život byl na pokraji zhroucení, dokud jsem si neobjednal milostnou frázi, jsem dnes živým svědkem, proto používám toto médium k dejte světu vědět o tomto velkém doktorovi čarodějnic, který mi přinesl klid a pohodu, promluvte si s ním ještě dnes a nechte své emocionální obavy zahodit.
    Oslovíte ho na těchto kontaktech!

    WhatsApp: +2348122948392
    Kurýr: dregwalispellbinder@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.