pátek 21. července 2017

Čistící gel od Yves Rocher

Krásný den vám všem, 

opět tu mám pro vás článek a tentokrát to bude o čistícím gelu Pure system od značky Yves Rocher. Tento gel je určen proti výskytu černých teček a obsahuje výtažek z Aloe Vera. Cena na e-shopu byla 169 Kč a obsah je 125 ml. 

Gel má poměrně tekutou konzistenci a součástí jsou exfoliační částečky. Během čištění jsem tyto částečky mírně pociťovala na pleti, ale nebylo to nic hrozného. Tyto rostlinné exfoliační částečky mají za úkol hloubkově čistit póry, předcházet černým tečkám a snižovat kožní maz. Skvělá zpráva je ta, že tento výrobek neobsahuje parabeny a naopak obsahuje výtažek dužiny z bio Aloe Vera a kyselinu salicylovou. 

Parfemace gelu mi moc nevoněla, je to taková nevábná vůně. Není však silná, takže při troše trpělivosti čištění určitě vydržíte. Ale rozhodně nevylučuji, že někomu z vás bude tato vůně vyhovovat.

Výsledkem používání by měla být matná a hebká pleť. Já osobně jsem pleť po aplikaci měla krásně hebkou a matnou bez mazu. Velkým plusem je i to, že tento gel pleť nevysušuje. Černé tečky jdou po mytí krásně odstranit a vyčistit.

Použití gelu je velmi jednoduché. Stačí nanést malé množství na umytou pleť a následně gel rozmasírovat. Já gel používám jen na čelo, nos a bradu. Většinou aplikaci provádím při večerním koupání. 

Obal tohoto výrobku je klasická plastová tuba na jednoduché zacvaknutí. Během používání jde tuba lehce zmáčknout, takže až budete mít gelu v tubě málo, snadno ho vytlačíte ven. 

S výrobkem jsem spokojená i přestože mi nevoní, protože funguje tak jak má. 

Jaký čistící gel používáte vy? 




 



6 komentářů:

  1. Toto je môj typ čistiacich gélikov na tvár. Možno tá vôňa by mohla byť lepšia keď opisuješ, že nijaký zázrak to nie je, čo ma prekvapuje na Yves Rocher, u nich skoro všetko vonia :D ale tie exfoliačné čiastočky sú super prídavok na peeling tváre. Ten pocit po použití je super :)
    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. YR mám veľmi rada, no tento produkt som ešte neskúšala :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Tento produkt jsem nezkoušela, ale já si oblíbila čistící gely od Biodermy. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já nyní používám čistící a odličující gel od Avonu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pure System mám veľmi rada, dosť mi s pleťou pomohol :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.