sobota 3. června 2017

Vlhčené ubrousky s Aloe vera z Lidlu

Hezkou sobotu vám všem,

poslední dobou jsem často chodila nakupovat do Lidlu a při poslední návštěvě jsem narazila na vlhčené ubrousky značky Cien s obsahem Aloe vera. Tyto ubrousky se prodávaly v balení po 4 ks. Cena byla velmi příznivá a pohybovala se okolo 50-80Kč. Ubrousky jsou bez alkoholu, takže například při použití na pleť vás nebudou vysušovat.

Využití těchto ubrousků je široké a dají se použít například na osvěžení v horkých dnech, umytí rukou, na úklid atp. Ubrousky jsou velikostně tak akorát, ale nečekejte klasickou velkou velikost. Pro představu jsou o něco větší než dlaň ruky. Celkem je v jednom balení ubrousků 25.

Vlhkost ubrousků je velmi dobrá, nečekejte žádné suchary. Při vytažení ubrousku z obalu ucítíte příjemnou a lehkou vůni. (v těchto krásných dnech hotové osvěžení)

Po otevření je možné ubrousky znovu uzavřít a to díky plastovému průhlednému štítku. Bohužel po častém používání štítek přestane lepit a je nutné na plast tlačit a ubrousky nějakým způsobem uzavřít, protože jinak začnou vysychat.

Celkově jsem s ubrousky spokojená, našli si u mě hodně využití a jedno balení dám i do auta na utírání palubní desky či na osvěžení během jízdy.

Máte rádi vlhčené ubrousky? 





 


9 komentářů:

  1. Tyto z lídlu jsem ještě nezkoušela, ale mám jedny z Primarku a jedny z Rossmannu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Poslední dobou vlhčené ubrousky vůbec nepoužívám, nějak se bez nich obejdu ale takhle při cestování je mám ráda a opravdu se hodí. Já si občas kupuji ty obyčejné růžové balení a tyhle vůbec neznám.

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavý tip, díky moc ... bohužel do Lidlu příliš často nejezdíme... není sice z ruky, ale v centru Prahy jsou ty nákupy spíš lokální. pa

    OdpovědětVymazat
  4. Já moc vlhčené ubrousky nepoužívám, odličuji se klasickým tamponkem. Ale je pravda, že hlavně teď v létě na osvěžení přijdou vhod :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. A jsi s nimi teda spokojená? Já právě koukám na aktuální leták a vidím, že je mají zrovna ve slevě, tak bych pro ně skočila. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.