pondělí 5. června 2017

Regenerační krém na nohy od Astrid

Krásný den vám všem,

poslední dobou dopřávám svým chodidlům více péče a jedním z pomocníků je regenerační krém na nohy od značky Astrid. Tento krém je určen na rozpraskanou kůži. Já rozpraskanou kůži mám a to hlavně v oblasti paty. Vždy po koupání si udělám takovou relaxační masáž a nohy přitom hezky prokrvím a zregeneruji díky krému od Astrid. 

Krém je určen hlavně pro zlepšení vzhledu a celkové kvality pokožky. Pokud budete nohy pravidelně mazat, určitě uvidíte lepší výsledek. Obsahem krému je i 10% urea a bambucké máslo, díky kterým výrobek hydratuje a obnovuje hydrataci v rozpraskané kůži. Pravidelným používáním nejen že zlepšíte vzhled rozpraskané pokožky, ale také zabráníte dalšímu vzniku prasklin. 

Vůně krému připomíná mátu. Součástí výrobku je olej z máty peprné, který dodává nohám pocit svěžesti. Parfemace je velmi příjemná a nepřipadá mi vůbec chemická. 

Po celkové aplikaci nechám krém vstřebat, výsledkem je jemná a provoněná pokožka. Krém jsem si velmi oblíbila a moc ráda ho používám. 

Celkový obsah výrobku je 75ml.

Jaký krém na nohy používáte vy?




 

3 komentáře:

  1. Tento se stal mým oblíbencem, je fakt super a už po prvním použití je vidět, jak účinkuje. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Přiznám se , že na krémování nohou jsem strašný lenoch

    OdpovědětVymazat
  3. Jen kdybych nebyla líná v mazání. Nohy si mažu ale občas na to zapomínám, používám obyčejnou modrou Niveu, kterou chci rychle spotřebovat, jinak mám v plánu si potom koupit něco lepšího. Já bych spíš ze všeho nejdřív měla navštívit pedikůru. Mám dost tvrdé chodidla, je možné že to mám po mámě, té paty rozpraskají hned a to si je maže.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.