neděle 25. června 2017

Razítko na obočí

Krásnou neděli vám všem,

dnes tu mám pro vás článek o razítku na obočí. Jedná se o výrobek, který jsem nedávno objevila na Aliexpressu a celkem hodně mě zaujal. Dodání trvalo cca 3 týdny a cena byla 96Kč (poštovné zdarma). 

Celý výrobek byl zabalen do malé krabičky. V balení jsou razítka dvě, pro každou stranu obočí máte jedno razítko. Součástí balení je i štěteček, kterým případně můžete obočí doupravit. V plastovém obalu pak po otevření naleznete hnědý stín, do kterého budete razítka nanášet a pak je přitisknete na vaše neupravené obočí. Odstín jsem vybrala Type 2 dark brown a naprosto mi vyhovuje. Každopádně samotný stín při nanášení hodně práší, takže si na to dejte pozor. 

Postup nanesení je úplně jednoduchý. Stačí razítko přitisknout do stínu, případně s ním trochu projet stínem a následně jej přiložit na vaše obočí a pořádně na něj zatlačit. Já jsem tento úkon prováděla asi 5x a musím a vlastně můžu potvrdit, že mi tiskátka nevyhovují svým tvarem. Ač se to může někomu zdát, tak mě nevyhovují svojí tloušťkou. Jsou na mě moc široká a já si obočí vykresluji užším tvarem. Samozřejmě mají na Aliexpressu na výběr i další tvary obočí, ale já osobně si myslím, že by to asi nedopadlo dobře a opět bych byla zklamaná. Možná si něco na ten způsob doma vyrobím sama, protože jako nápad je to fakt super. Vzhledem k tomu, že razítko je jen z nějakého plastu a samotná a důležitá plocha je z houbičky na make-up, tak by to nemělo být složité. Navíc si ušetříte mnoho času při líčení a ještě budete mít každý den obočí stejně hezky nalíčené jako v předešlé dny.

Co na tyto razítka říkáte? 









 


11 komentářů:

  1. Už jsem to taky zahlédla na poštovné zdarma. A jak tak koukám tak si myslím, že je to super věc, ale musíte si zjistit fakt jaký tvar máte jinak to bude k ničemu. No ale myslím si, že to vypadá i na můj tvar, ale já už nestihnu objednat, protože letím zpět do UK. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten tvar byl právě hodně podobný mému obočí :-D akorát je to hodně tlustý

      Vymazat
  2. Já si obočí nijak zvlášť neupravuji, ale pro ty, kteří se s ním nechtějí moc párat, to může být fajn :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se s ním chtěla přestat párat a bohužel :-D

      Vymazat
  3. skôr dám asi prednosť klasickému vykresľovaniu štetcom :) aj ma to baví, ale aj si myslím, že to vyzerá prirodzenejšie ako takéto razítko, ktoré podľa mňa nikdy tak nespraví prirodzený tvar akéhokoľvek obočia :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Vůbec jsem tohle nikde neviděla a koukám na to teď poprvé. Mě ta aplikace přijde hrozně komplikovaná, radši bych si vzala štěteček a vykreslila si ho tímto způsobem, no asi mi to přijde jako produkt navíc ale tak proč to nezkusit.

    OdpovědětVymazat
  5. Teda to vidím poprvé :D a ani mě moc nezaujalo, protože bych si přišla jak Marfuška :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  6. Viděla jsem toto na poštovne zdarma. Nějak tomu ale nevěřím..-.-"

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  7. Videla som to na Youtube kanály Promise Phan ako to testovali s Michelle. Ja asi ostanem pri ceruzke a štetci.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.