úterý 27. června 2017

PRIODY kokosový peeling na tělo

Krásné úterý vám všem,

dnes bych vám chtěla představit kokosový peeling na tělo od značky Priody. Jedná se o BIO výrobek, který je vyroben z přírodních surovin. Výrobek neobsahuje parabeny, alkohol, parfémy a umělé konzervanty. Obsah balíčku je 250ml. 

Peelingy jako takové mám moc ráda, vždy se při jejich používání navodím do dobré nálady a daří se mi při jejich aplikaci úžasně relaxovat. Jestli tomu tak bylo i u kokosového peelingu Priody už se můžete dočíst o pár řádků níže. 

Samotný peeling má docela hrubé částice, takže já jsem ho používala více na nohy. Na takové to klasické prokrvení je fakt super. Díky své hrubosti je ideální na obrušování odumřelých částic kožních buněk. Při čištění peeling krásně zjemňuje pokožku a během toho i uvolňuje příjemnou kokosovou vůni. Vůně je tak úžasná, že budete mít chuť na samotný peeling. Navíc při pravidelném používání výrobce slibuje vyživenou pokožku. Ještě aby ne, když je to BIO výrobek a obsahuje tak skvělé věci. 

Složení peelingu:
Mletý kokos, kokosový olej, arganový olej, růžová himalájská sůl, zelený čaj, mořský kolagen, vitamín E. 
Například mletý sušený kokos umí pokožku hydratovat a regenerovat. Růžová himalájská sůl působí detoxikačně a čistí, regeneruje pokožku. Mořský kolagen zabraňuje tvorbě strií a celulitidy a mohla bych pokračovat do nekonečna.

Použití:
Peeling se nanese na nalvhčenou pokožku, krouživými pohyby provedete čištění a následně necháte působit 3 minuty. Po uplynutí této doby můžete výrobek opláchnout vlažnou vodou.

Výrobek mi vyhovoval, akorát teda znovuuzavíratelný obal ne. Pokožka byla vždy po mytí krásně hebká a čistá, provoněná. Takže s celkovým výsledkem používání jsem maximálně spokojená a určitě vám mohu tento výrobek doporučit. 

Znáte značku PRIODY?





 

6 komentářů:

  1. Značku znám, ale nic jsem nezkoušela, jako peeling se mi hodně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. no tak ten vyzerá super :) o tejto kozmetike som počula iba pozitíva :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám od Priody pleťový peeling s kávou, ale to se ještě prodával ve sklenici a i tento nevypadá vůbec špatně :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. S kokosovými či kávovými peelingami ako by sa vrece roztrthlo :D Ale chápem, sú skutočne úžasné :) Tento som ešte neskúšala, ale musí byť skvelý :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hrozně mě tyhle přírodní peelingy lákají. Musím si už nějaký pořídit :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.