úterý 13. června 2017

Nude Paletka od Freedom

Krásný den vám všem,

nude stíny na oči jsou snad moje nejoblíbenější ze všech stínů a nedávno jsem objevila jednu nude paletku v drogerii Teta, navíc byla ve výhodné akci. Cenu už si přesně nepamatuji, ale bylo to určitě do 100Kč. 

V paletce naleznete celkem 7 stínů a to od světlých až po tmavé. Většina barev je buď do béžového nebo hnědého odstínu. Na projasnění je v paletce umístěn i stín s třpytkami. Textura stínů hodně práší, takže při nanášení určitě použijte podkladovou bázi. Aplikaci provádějte určitě před samotným líčením. Stíny se dají vrstvit, takže můžete tvořit i výraznější líčení. Pigmentace je střední a u světlejších stínů mírná, ale při navrstvení na sebe se to dá vylepšit. Celková výdrž je v podstatě celý den a samotné odličování jde vlastně bez problémů. 

Obal paletky je vyroben z plastu a samotná velikost paletky je poměrně malá. Docela mě nevyhovuje ten úzký tvar každého stínu zvlášt. Štětcem se velmi špatně nanáší a ještě navíc práší i do ostatních stínů. 

Paletku už si asi nekoupím z důvodu úzkého tvaru samotných stínů, ale kdybych jednotlivé stíny mohla koupit jako mono balení, určitě bych do nich šla znovu.

Používáte stíny od Freedom?





 

8 komentářů:

  1. Vcelku pěkný kousek, jen já jsem radši na všechny třpytivé. Ale podobné odstíny používám prakticky denně. od Freedomu už nějaká líčidla mám a jsem s nimi spokojená :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já třpytivé používám většinou jen na projasnění vnitřního koutku oka, takže jich zase tolik nepotřebuji :-)

      Vymazat
  2. Na tuhle paletku už jsem několikrát koukala, přesně mé odstíny .

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekné odtiene :) značku Freedom mám celkom rada :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jako mě třeba vůbec nevadí, že to je tak úzké, je to akorát pro štětec. :) Jinak paletka je vcelku pěkná, ale ty světlé odstíny jsou málo pigmentované, škoda. Podle toho co vidím na ruce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že ta pigmentace je nižší, ale já používám ještě bázi a ta výsledný efekt trochu vylepší.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře.