čtvrtek 29. června 2017

Nude paletka od Catrice

Krásný den dámy,

dnes mám pro vás opět článek a to o paletce od značky Catrice, která je v nude odstínech. Já jiné stíny na oči než v nude odstínech nepoužívám. Vlastně jsem dříve chodila ve výraznějším líčení a postupem času jsem přišla na chuť jednoduchým a nenápadným nude odstínům. Když jsem viděla tuto paletku v drogerii Rossmann, věděla jsem že ji prostě musím mít. Jsou to přesně barvy, které mám na svých očích ráda. Cena byla asi do 150 Kč, takže dost nízká. 

Paletka nese název 010 ReNude my style. Celkově se v paletce nachází 9 stínů a to jak světlých tak tmavých. Barvy jsou od světle béžové až po tmavě hnědou. Jsou tu stíny matné, ale i se třpytem. Ten nejsvětlejší stín většinou používám na projasnění vnitřního koutku oka a musím říct, že je naprosto skvělý. Naopak nejtmavší stín nepoužívám skoro vůbec. Na mě už je to prostě moc tmavá barva. Možná na zvýraznění vnějšího koutku ho občas použiji, ale jinak ho mám skoro nepoužitý. Nejvíce používám 5. stín v řadě a to z toho důvodu, protože je tak akorát a skvěle mi sedí. Pod stíny ještě používám podkladovou bázi, bez ní by to u mě nešlo. 

Stíny trochu práší, ale není to nic hrozného a dá se s tím pracovat. Dají se i krásně vrstvit na sebe a jdou skvěle nanést do ztracena. Pigmentace je akorát, mě osobně taková stačí. A určitě berte v úvahu i to, že s bází jsou stíny vždy výraznější. Výdrž stínů s bází je prakticky do té doby, než se začnete odličovat. Navíc žádné zajíždění do vrásek během dne se nekoná. 

Obal paletky je bytelný a víčko průhledné. Design se mi moc líbí, je takový nápaditý a zajímavý. 

Pokud se vám tyto barvy nelíbí, určitě mají k dostání ještě další varianty, tak se na ně určitě podívejte až navštívíte drogerii. 

Líbí se vám tato paletka? 









 


11 komentářů:

  1. Já nude barvičky přímo miluji, takže bych klidně ráda vyzkoušela. Vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuto paletku mám v současnosti moc ráda a používám ji v podstatě každý den.

      Vymazat
  2. Paletka je pěkná, líbí se mi jak jsou na vrchu ty stíny light a sculp. Asi bych si jí nekoupila, mám takovýchto nude paletek už dost a radši bych něco zajímavějšího, některé stíny mi přijdou dosti podobné. Já bych se asi koukla po těch dalších variantách.

    OdpovědětVymazat
  3. Tie nové paletky sú krásne no neočarili ma až tak. Teraz chcem skôr paletku od trend it up. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  4. Catrice má naozaj skvelé výrobky. Túto paletku som videla a aj som nad ňou uvažovala:) Vyzerá skvelo! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka má krásne farby. Za mňa big like :)

    www.lifi.sk

    OdpovědětVymazat
  6. pozerala som na ňu predvčerom a váhala som, či si ju zobrať, keďže mám dosť paletiek..teda ale paletiek nikdy nie je dosť, takže sa pre ňu asi vrátim :D
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  7. s catrice som uplne spokojna mam od nich linku na oči, make up, puder a aj nejaku tu spiralku , tesi ma hlavne to ze dlho vydrzi a ta paletka je dokonala a pekné fotky sa ti podarili ;)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky já mám paletku cooper a jsem s ní moc spokojená taky se chystám na ni sepsat článek.

    OdpovědětVymazat
  9. Dnes jsem se svou rodinou velmi šťastný. Jmenuji se Angela, žiji v USA, manžel mě na rok opustil a já ho tak moc miluji, od té doby hledám způsob, jak ho získat zpět. Vyzkoušela jsem mnoho možností, ale nefungovalo to, dokud jsem nepotkala přítele, který mě seznámil s doktorem UDAMA, kouzelníkem, který mi po 2 dnech pomohl přivést zpět mého manžela. Můj manžel a já spolu dnes žijeme šťastně, protože jsem se řídila pokyny skvělého doktora UDAMA. Ten muž je skvělý, můžete ho kontaktovat na e-mailu: (udamaada@gmail.com). a jeho přímé kontaktní číslo a whatsapp je (+27658978226) Nyní poradím všem vážným osobám, které se ocitly v tomto druhu problému, aby ho nyní kontaktovali rychlé řešení bez stresu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.