neděle 11. června 2017

Nákupy na Aliexpressu

Krásný den vám všem,

dnes tu mám pro vás opět článek o nákupech na Aliexpressu. V současnosti čekám ještě na pár věcí, které mi mají přijít, ale nechtěla jsem s článkem dál čekat a tak je konečně tady. Nakupovala jsem různé věci, od náušnic až po kosmetické štětce. Všechno dorazilo v naprostém pořádku a kvalita je ucházející.

Danze náušnice
Tyto náušnice nakupuji moc ráda, protože jsou opravdu moc hezké. Na výběr toho mají opravdu hodně a konkrétně tyto půjdou do giveaway. 
Odkaz: klik

Odkaz: klik 

Štětce na makeup
Kosmetických štětců mám doma už poměrně hodně. Kvalita je hodně dobrá a moc dobře se s nimi pracuje. Štětec tulipánového tvaru jsem objednala dvakrát, protože jeden půjde do giveaway. Štětce ve tvaru ryb jsem také koupila do soutěže, ale jeden (blending) jsem si nechala, protože ty používám nejvíce.
odkaz: klik
odkaz: klik

Spony do vlasů 
Spony prodávají většinou v kadeřnických potřebách za větší sumu. Já objevila tyto za velmi dobrou cenu a kvalita je také fajn. Jsem moc ráda, že je mám. 
odkaz: klik
odkaz: klik

Masážní válečky
Tento produkt jsem kupovat vlastně ani nechtěla, ale moc mě zaujal a říkala jsem si, že se bude hodit. Masáž už jsem provedla a je moc fajn. Dá se použít na ruce, obličej i šíji.  
odkaz: klik

Dekorace s růžovou krajkou
Tuto dekoraci už mám v bílém provedení, moc se mi líbí a používám ji na focení fotek jako doplněk. 
odkaz: klik

Reproduktor na hudbu
Elektroniku moc často neobjednávám, ale reproduktor jsem chtěla už delší dobu. Navíc tento při hraní různě svítí a hraje poměrně dost nahlas. Použit lze i s flashkou. 
odkaz: klik 

Čelenka s protiskluzovým proužkem
Samozřejmě nejsem zastáncem fake výrobků, ale tyto čelenky si mě získaly svým protiskluzovým proužkem uvnitř. Jsou naprosto fajn a bohužel jsem je u nás nikde neviděla, takže jsem zvolila Aliexpress. Zatím mám dvě, ale postupem času si chci koupit víc barevných variant.
odkaz: klik 

Máte svůj nějaký oblíbený výrobek z Aliexpressu?  







 

8 komentářů:

  1. To jsou super věci! určitě si objednám ty náušnice :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou fajn a v jednom nejmenovaném obchůdku je prodávají za 3x vyšší cenu.

      Vymazat
  2. na tom aliexprese sa fakt dajú nájsť super veci! :)
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  3. Náušničky jsou fajn, tolik kousků za tak málo peněz :-) na každý den jiný pár :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelé tipy, mňa celkom zaujal ten reproduktor :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty štětce jsou parádní, brala jsem nedávno podobné přes iBody, ale přes Aliexpress vidím, že mě to vyjde levněji a ty posbíráné bodíky můžu použít na něco jiného.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.