čtvrtek 1. června 2017

Astrid sluneční péče

Krásný slunečný den vám všem,

sluníčko nám svítí stále víc a v tomto období je velmi důležité chránit pokožku přípravky na opalování. Nedávno se ke mě dostaly přípravky na opalování od značky Astrid, tuto značku používám už od školky a nikdy mě ještě nezklamala. Mamka většinou kupovala klasické mléko na opalování s OF 15-20. Dnešní doba je velmi moderní a tak už existuje i krém ve spreji, což mě dost překvapilo. Dnešní článek bude tedy o krému ve spreji a krému na obličej v tubě. 

Pleťový krém na opalování OF 30

Tento krém je uložen v klasické plastové tubě, která je zabalena v malé krabičce. Celkový objem krému je 50ml. 
Konzistence je dost hutná, ale velmi snadno se roztírá po pleti. Vstřebávání je poměrně rychlé. Krém krásně a příjemně voní, nečekejte chemický zápach. Součástí krému je obsah koenzymu Q10 proti předčasnému stárnutí pleti. Krém je nemastný a pokud budete mít například nalíčené obočí, vůbec nemusíte mít strach o jeho tvar během slunění. 
Krém slibuje voděodolnost, ale určitě po koupání naneste další vrstvu. 
Díky své malé velikosti se tento výrobek hodí i do malé kabelky na cesty atp.

Hydratační mléko na opalování easy spray OF 30

Tento výrobek mě zaujal ihned svým skvělým využitím a jednoduchou aplikací. Nenapadlo by mě nikdy, že někdo může vymyslet něco tak dokonalého. Ta rychlá aplikace je prostě geniální. Stačí pár stříknutí na pokožku, lehce rozmáznout a můžete se vystavit sluníčku. 
Vstřebávání je opět super rychlé a mléko na pokožce vůbec nelepí. Voděodolnost je opět samozřejmostí. 
Obsah mléka je 150 ml. 

Oba výrobky mě mile překvapily, ale to mléko ve spreji snad nejvíc. Toto léto nebudu používat snad nic jiného. Mimochodem tento výrobek si chválil i můj přítel a to je na chlapa co říct. 

Jaké výrobky používáte na opalování vy?






 


2 komentáře:

  1. Od Astridu nedám dopustit na opalovací olej, ten je pro mě top a nic jiného než oleje nepoužívám. Jinak spreje jsou taky fajn ale přijde mi, že rychle ubývá. Krémy nepoužívám, vadí mi ta aplikace.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.