čtvrtek 18. května 2017

Unboxing Yves Rocher

Krásný čtvrtek vám všem,

unboxing články na mém blogu nedělám, ale dnes udělám malou změnu a ukážu vám, co jsem si objednala od Yves Rocher. Články unboxing bych samozřejmě chtěla psát pravidelně, ale vždy když mi něco přijde poštou domů, většinou začnu výrobky hned fotit a pak už se nedostanu k focení krabice atp. 

Objednávka vlastně vznikla úplnou náhodou a to díky soutěži, kterou právě Yves Rocher pořádá. Je to velká jarní soutěž, kde můžete vyhrát kosmetiku na půl roku. Na konci vyplněného dotazníku mi na stránce vyskočil poukaz v hodnotě 200Kč, takže jsem neotálela a pustila se do nakupování. Nakoupila jsem 9 výrobků, vybrala si sadu úložných boxů jako dárek a pak ještě jako bonus bylo obdržení 10ks vzorečků kosmetiky. Během placení jsem zvolila volbu platby převodem z účtu na účet. Nevím jestli jsem mimo, ale většinou při potvrzení takové platby obdržíte fakturu na váš e-mail a následně sumu zašlete na uvedený BÚ e-shopu. (na to jsem zvyklá už x let) U Yves tomu tak ale není, protože musíte použít nějaké tlačítko PayU a to já samozřejmě nemám. Takže jsme napsali e-mail na společnost, kde nám napsali, že jestli sumu neuhradíme tak celou objednávku stornují. Mě to bylo tak nějak jedno, protože kosmetiky mám doma haldu a oni přijdou o kšeft, ne já. Docela mě překvapil neochotný přístup. Jsem zvyklá od jiných e-shopů na vstřícnost a skvělé jednání, ale u Yves to jako vstřícnost nepovažuji. Takže e-mailová komunikace ve finále trvala cca 3-4 dny a nakonec jsme celou objednávku stornovali. Jediná možnost byla objednat si zboží znovu a jako platbu zvolit dobírku. No dobře, šla jsem to vyzkoušet ještě jednou. Nepamatovala jsem si co všechno jsem si to vlastně objednala, takže jsem podle kódů v mailu hledala výrobky. Hmm, u 3 výrobků už byl status nedostupné(není na skladě) SUPER!!! Takže si zase musím vybrat něco jiného. Celou objednávku jsem teda nějakým způsobem dokončila. Balíček mi byl doručen asi do 2-3 dnů. To nemluvím ještě o tom, že jsem si musela zahrát na GPS navigaci pro řidiče. Řidič mi volal, že neví kde je uvedená ulice na balíku. OK, bydlím tu krátce na to, abych ho mohla navigovat. Po rozhovoru kde se vlastně nachází..(jsem na křižovatce a jsou tu šedé paneláky....):-D ano mám v hlavně mapu města a vím na které konkrétní křižovatce je a tak vím přesně kam ho nasměrovat...(ironie)Nakonec jsme se nějak domluvili a on to nakonec dal. Celou dobu byl pozitivní a vůbec nebyl naštvaný, že musí bloudit ulicemi města. To samozřejmě nedávám za zlé Yves Rocher, ale už to pro mě bylo moc. Celá objednávka tak byla jedna velká komplikace, kterou jsem ještě u jiného e-shopu nezažila. Takže za jediné, za co mohu poděkovat je ohromný zážitek s úplně obyčejnou objednávkou.

Výrobky které jsem si objednala a na které bude postupem času recenze:
Expresivní odličovač na oči s chrpou (recenze už byla)
Pure System čistící gel
Kokos sprchový gel
Vánoční jablko spr. gel
péče o nohy peeling 
gel na ruce hruška a kakao
matující papírky
Nutritive pleťová voda
Peeling nehty a okolí nehtového lůžka

Pocity z objednávky mám různé a myslím, že objednávat přes e-shop Yves Rocher už nebudu. 

Jaký je váš nejoblíbenější výrobek z Yves Rocher?


Vzorečky

Úložné boxy
 

6 komentářů:

  1. Nejoblíbenější produkt od Yves Rocher? Tak to vím jednoznačně. je to kávový sprchový gel! A taky kokosový, který jsi také objednala :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Od této značky nemám nějaký nejoblíbenější produkt -.-" ale překvapuje mne přístup eshopu .

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si asi v březnu objednávala velkou objednávku. Čekala jsem na balíček snad týden a pamatuju si, že jednou jsem s YR taky něco řešila a nebyli příjemní. Takže nějak má touha nakupovat tam už pohasíná. Nákup se mi vyplatil, byly velké slevy, ale vzoreček mi třeba taky mohli přidat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není nic jednoduššího, než nakupovat u konkurence která si na vztahu se zákazníkem zakládá :-)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře.