úterý 16. května 2017

Tělový peeling s meruňkou Yves Rocher

Krásné úterý vám všem,

dnes tu mám pro vás článek o výrobku, který jsem dostala od Yves Rocher k narozeninám v jejich prodejně. Do Yves Rocher jsem se docela naučila chodit a hlavním důvodem je odličovač s chrpou na oči. Momentálně i čekám na doručení balíčku plného kosmetiky a o tom určitě bude ještě článek který budu psát ihned po doručení. 

Jedná se tedy o peeling, který je určen na tělo a pleť. Teda pardon já měla za to, že pleť je obličej. Podle Yves Rocher asi není pleť a obličej to stejné. Podle mě to tak je a nikdo mi to rozmlouvat nebude. Takže aby bylo všem jasné na co výrobek (peeling) vlastně je. Je určen pouze na tělo, nenanášejte ho na obličej, ikdyž je určen pro všechny typy pleti. Po nanesení do dlaně je konzistence peelingu středně hustá a obsahuje malé částečky, které mají za úkol pokožku obrušovat (odumřelé kožní buňky) a čistit do hloubky. 

Parfemace peelingu je moc příjemná a jdou z ní cítit meruňky. Vůni jsem si docela dost oblíbila a vůbec není chemická. Po vyčištění pokožky ještě dlouho ucítíte příjemnou vůni meruněk z vaší kůže.

Spotřeba výrobku jde poměrně rychle a hodnotila bych produkt na pár použití. (cca 10 použití)
Po vyčištění jde peeling jednoduše opláchnout vlažnou vodou a výsledkem celého čištění je jemná, čistá a provoněná pokožka. 

Výrobek vám určitě mohu doporučit, akorát si dejte pozor na popis na zadní straně výrobku.(....určení pro všechny typy pleti, ikdyž peeling na pleť vůbec nesmí)

Jaký peeling máte nejraději?





 

9 komentářů:

  1. Mám ho právě rozpoužívaný a úplně jsem se do něj zamilovala, určitě koupím další balení :).
    Beauty by K. - narozeninová soutěž

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já chci vyzkoušet ještě hodně peelingů i od jiných značek :-)

      Vymazat
  2. Taky jsem si ho byla v sobotu vyzvednout.. Ale jeste jsem ho nezkousela, ovsem velmi se na nej tesim..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pred chvilkou prvni vyzkouseni.. Musim uznat, ze opravdu nadherne voni.. zustava opravdu vune na kuzi a je opravdu vycistena.. Jsem maximalne spokojena.

      Ted 23.5 je u nas v obchodnim centru den liceni s YR.. tak se tam zajdu podivat..

      Vymazat
  3. Vypadá skvěle, ale jen tak málo použití ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to malé balení a při použití hodně produktu ubude

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře.