neděle 14. května 2017

Pomáda na obočí Freedom

Krásnou neděli vám všem,

dnes tu mám pro vás opět článek a bude se týkat pomády na obočí od značky Freedom. Nedávno byla na značku Freedom akce v Teta drogerii -40% a já ji samozřejmě využila. Nakoupila jsem toho víc, ale tento výrobek jsem chtěla vyzkoušet snad ze všeho nejvíc. Na výběr je několik odstínů a já si vybrala konkrétně odstín Taupe. Cenu výrobku už si bohužel nepamatuji, ale byla velmi příznivá.

Pomáda je zabalena v malé papírové krabičce a samotný obal je vyroben ze skla s plastovým víčkem na šroubovací uzávěr. Na spodní straně obalu naleznete informace o výrobku. 

Odstín pomády je světle hnědá, ale dá se štětcem i stínovat. Odstín se mi moc líbí a vzhledem k mé velmi světlé pleti mi dokonale padne. Já osobně nemám ráda a nelíbí se mi, když si například blondýna vykreslí obočí tmavě hnědou apod. Je to sice každého věc čím si obočí vykresluje, ale pak to působí přísným dojmem a není to hezké. Většinou platí, že máte vykreslovat obočí podle barvy vašich vlasů a tím se snažím já osobně řídit při výběru a následném nákupu.

Výdrž pomády je v podstatě celý den. Ikdyž se třeba potím, tak s pomádou to na obočí ani nehne. Večerní odličování jde bez problémů, stačí dva dlouhé tahy odličovacím tamponkem a pomáda je pryč. 

Výrobek mě velmi uchvátil a myslím, že dlouho k jiné barvě na obočí (pomádě) nepřejdu. Odstín je skvělý a přesně takový jaký jsem už dlouho hledala. Pomádu od této značky vám mohu vřele doporučit a určitě nebudete litovat.

Jakým výrobkem si upravujete obočí vy?






 

4 komentáře:

  1. Pomáda na obočí? To vidím poprvé :-) a zajímavé je, že vypadá odlišně šmrknutá na ruce a v kelímku je světlejší... přesto mám ale raději pudrové přípravky na obočí než ty krémové.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá skvěle, škoda že jsi ji nevyfotila přímo v akci na obočí, já mám na blogu pomádu z aliexpressu a používám ji téměř denně.

    OdpovědětVymazat
  3. ja mám takúto pomádku,ale od MUR a zo začiatku som bola ňou unesená, ale mám ju ani nie mesiac a vysychá :(
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.