úterý 2. května 2017

Montagne Jeunesse Čistící proužky na nos

Krásné úterý vám všem,

nedávno jsem byla nakupovat v drogerii Teta a zaujal mě tam výrobek určený na čištění nosu. Jedná se o proužky na nos (celkem 3 ks/balení). S obdobnými proužky mám už zkušenosti a zatím jsem nikdy nebyla zklamaná. Mimochodem já tento výrobek koupila v akci a cena se pohybovala kolem 50 Kč což je super cena. 

Balení je hezké a poutavé, takže se vám určitě nemůže stát že ho nějak přehlídnete. Mě obal hodně zaujal a částečně může za můj nákup. Uvnitř plastového obalu naleznete tři fialové obaly, ve kterých jsou už samotné čistící pásky. Proužky obsahují výtažky z dřevěného uhlí. Dřevěné uhlí má za úkol čistit černé tečky a snižovat vyditelnost pórů v oblasti nosu. Sopečný popel má pomáhat odstraňovat mrtvé buňky. 

Pásky se aplikují na vyčištěnou pleť. Pleť musí být před samotným použitím navlhčená vodou. Po navlhčení je důležité pásku nalepit lesklou stranou. Poté už jen lehce uhladíte prsty a necháte působit asi 15-20 minut. Odstraňování jde poměrně snadno, ale může se stát že vám půjde hůř a v tom případě stačí pásku lehce navlhčit vodou. Výsledkem je krásně vyčištěný nos. (můžete vyčistit i čelo nebo bradu) Po aplikaci naneste na vyčištěnou část hydratační krém.

Mě se bohužel při druhém použití stalo, že jsem si spálila malou část nosu a trvalo asi 4 dny než červená rána zmizela. Ale to jen tak na okraj a nic to nezměnilo na mém názoru, že je tento výrobek fajn.

Určitě vám čistící pásky mohu doporučit, jen dávejte pozor na dobu působení a celkové odstraňování.

Co na tyto pásky říkáte?









 

6 komentářů:

  1. Jj tyhle pásky jsem v tetě zaznamenala. Celkově má tato značka zajímavé produkty jako masky apod. Čistící proužky by se mi hodily, mám věčně zanesené póry.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Masku jsem ještě žádnou neměla, ale možná někdy vyzkouším.

      Vymazat
  2. Kdysi jsem podobný produkt taky zkoušela, ale dnes dávám přednost spíš jílové masce, ve finále vyjde levněji a efekt mám ozkoušený ;).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  3. Já je zkoušela, ale bohužel mě nefungovaly, špatně lepily a tím pádem žádné tečky neodstranily :-( jediné co mi teď na tečky pomáhá, je černá maska od Lorealu, je fakt jako ta drahá Glam Glow :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je důležité pleť před nanesením opravdu hodně navlhčit, jinak lepit nebudou.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře.