sobota 6. května 2017

Mono stín Hot Chocolate od E Style

Krásnou sobotu vám všem,

značku E Style mám docela v oblibě. Konkrétně mám největší zkušenost se stíny na oči. Stíny mi vždy hodně vyhovovaly hlavně svojí vysokou pigmentací a nízkou cenou. Lepší mono stíny snad ani neznám. Tentokrát jsem na dekorativka.cz objednala stín 04 Hot Chocolate. Produkt vyšel cenově do 100 Kč. 

Mono stín je umístěn do plastového bytelného obalu. Víčko stínu je průhledné a dá se různě polohovat. Na zadní straně plastového obalu naleznete popis výrobku a důležité informace. Celkový obsah výrobku je 6g.

Odstín mono stínu je čokoládový. Já mám poslední dobou moc ráda nude odstíny a tento hnědý se mi moc líbil. Stín většinou nanáším na podkladobou bázi od Milani nebo Jordany. Nanášení provádím pomocí blending brushe (blendícího štětce). Štětec stín krásně vystínuje do ztracena a nejsou tak vidět nežádoucí přechody. Výrobek se dá krásně vrstvit, takže můžete vytvořit jak jemné líčení, tak třeba nějaké večerní. Výdrž je samozřejmě skvělá. Stíny nosím bez problémů více než 12 hodin. Pigmentace je i u tohoto stínu hodně vysoká a určitě budete mile překvapeni pokud se rozhodnete pro nákup. Odličování jde také bez problémů a rychle. 

Stín mi plně vyhovuje a určitě ho můžu doporučit. 

Jaké mono stíny používáte vy?





 

6 komentářů:

  1. Mám monostíny jen od Estyle a Colourpop, miluju Estyle metalické i matné, matný mám v odstínu Bamboo, který skvěle poslouží jako přechodový stín. Určitě si chci pořídit i další odstíny :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že odstín vypadá naprosto skvěle :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.