pátek 26. května 2017

Hydratační micelární voda 2 v 1 Yves Rocher

Krásný pátek vám všem,

už je to celkem dlouho, co jsem byla naposledy nakupovat v prodejně Yves Rocher a vybrala si tam micelární vodu. Jedná se o micelární vodu, která má za úkol pleť hydratovat. Cena tohoto výrobku byla přijatelná, na e-shopu je za 319Kč. 

Micelární voda Hydra Végétal je vhodná pro normální a smíšenou pleť. Já mám pleť na některých místech suchou a v T-zóně občas mastnější, takže je tento výrobek pro mě jako stvořený. Složení výrobku je rostlinného původu (javorový cukr, míza z bio agáve, betain, voda z bio vilínu). Výrobek používám po koupeli před spaním. Čištění s touto micelární vodou jde velmi snadno a pokožka je pak krásně hebká a čistá. Velké plus má u mě také pumpičkový aplikátor. Sice občas dochází k nechtěnému vystříknutí na kosmetický stůl, ale s trochou šikovnosti se vám to nestane. 

Další a velkou výhodou tohoto výrobku je použití na oči. Většina odličovacích produktů obsahuje alkohol a z toho důvodu se nesmí používat na okolí očí. U Hydra Végétal tomu tak ale není a žádné štípání se nedostaví. Já tady to velmi vítám, protože se mi občas stalo, že jsem výrobek s alkoholem nanesla i na oči a pak jsem se nestačila divit. 

Během používání tohoto výrobku se u mě nedostavila žádná alergická reakce a naopak se má pleť zlepšila. Pokud hledáte výrobek za dobrou cenu s rostlinnými složky, určitě mrkněte právě po micelární vodě Hydra Végétal z Yves Rocher. 

Jaká je vaše oblíbená micelární voda?




 

13 komentářů:

  1. Ahoj, také jsme jí měla a byla jsem s ní velice spokojená. :-))krásnou sobotu

    OdpovědětVymazat
  2. Na odlíčení nic jiného než micelární vody nepoužívám. Už jsem jich vyzkoušela nespočet, ale tuto ještě ne. Od Yves Rocher jsem jednou měla odličovací chrpovou vodu a nesedla mi, tak od té doby už moc neexperimentuji. Ale jejich sprchové gely nemají konkurenci :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprchové gely jsem si objednala a jsem na ně moc zvědavá :-)

      Vymazat
  3. Já mám peeling z řady HydroVegetal ale žádné extra zázraky jsem nepozorovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peeling z této řady nemám, ale mám meruňkový od YR a je fajn.

      Vymazat
  4. Rozhodně vypadá dobře, už jen tím, že má pumpičku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty pumpičky jsou vážně fajn, docela mi ulehčují práci.

      Vymazat
  5. Já používám micelárku od Garnieru a jsem spokojená. YR je super v tom, že jsou tam často různé kupony tudíž se dají produkty sehnat o dost levněji :) Já mám moc ráda odličovač na oči.

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odličovač mám ráda taky a opět jsem koupila další do zásoby.

      Vymazat
  6. Rozhodně ji zkusím. Dle tvé recenze mi připadá fajn :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  7. YR produkty sú super, ale pleťovú kozmetiku som od nich ešte neskúšala. Momentálne používam micelárku od Priody

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.