neděle 28. května 2017

Depilační krém Strep Opilca na tělo

Krásný víkend vám všem,

krásné počasí se konečně dostavilo a s ním i holící období. V tomto krásném počasí každá z nás vystavuje svá chodidla slunci a pokud možno bez chloupků. Odstranit chloupky můžeme různými způsoby a jedním z nich je pomocí depilačního krému. Já jsem si vybrala v drogerii Teta depilační krém Strep Opilca a cena byla do 100Kč. 

Součástí balení je také stěrka, kterou pak krém i chloupky odstraníte. Krém obsahuje olej z kamélii a vitamín E s hydratačním účinkem. 

Celá aplikace je celkem jednoduchá a rychlá. Stačí nanést krém na chloupky (množství volte tak, aby byly chloupky pokryty dostatečně krémem) a po 3-6 min. stěrkou setřete. Než začnete s odstraňováním, je dobré na malé ploše odstranění stěrkou vyzkoušet. Po celé aplikaci pokožku omyjte vlažnou vodou a následně ošetřete hydratačním krémem. 

Já osobně musím říct, že jsem čekala asi 10 minut a chloupky nešly vůbec odstranit. Nevím co bylo špatně, ale hledala jsem pak recenze na internetu a mnoho lidí si na tento výrobek stěžuje, že nedělá to co má. Znovu už Opilcu kupovat nebudu a raději dám přednost klasice. Zajímalo by mě, jestli třeba není chyba někde v použití, nebo je výrobek opravdu k ničemu. Pokud máte s tímto výrobkem zkušenost, určitě mi dejte vědět do komentářů.

Čím si holíte nohy?





 


5 komentářů:

  1. Tiež mám takúto skúsenosť s týmto dep.krémom. Chĺpky vôbec nešli dole. :/

    OdpovědětVymazat
  2. Já si koupila od této značky depilační pásky na obličej a musím říct, že taky zklamání. Vytrhala se asi tak půlka chloupků. Takže taky nedoporučuji. :/
    Kendy’s world

    OdpovědětVymazat
  3. Já asi před deseti lety zkoušela depilační krém od veet a byl docela ok ,chloupky odstranil, sem tam něco zbylo ,ale nebaví mě celkově tento typ produktu, dlouho to trvá a slibovaných 10 dní bez chloupků se nekonalo, to se radši oholím žiletkou a mám to za chvilku... :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já těmto krémům moc nevěřím :(. Používám epilátor nebo cukrovou pastu.
    Beauty by K. - narozeninová soutěž

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jim moc nevěřím a nikdy mi to moc nešlo. Já se holím normálně žiletkama, protože mám pak nejhladší pokožku. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.