sobota 20. května 2017

Cannaderm šampon s kofeinem

Krásný víkend vám všem,

dnes tu mám pro vás opět článek a tentokrát to bude o šamponu na vlasy od značky Cannaderm. Šampon obsahuje kofein a tím pádem je určen proti nadměrnému padání vlasů. Mě osobně vlasy padají hodně a tak jsem tento výrobek hodně uvítala. Ceny výrobku se na trhu pohybují různě, většinou je to kolem 200Kč. Výrobce doporučuje tento šampon používat ještě spolu s ampulkami, které mají název: Sérum na vlasy s kofeinem. Já už jsem ampule bohužel vypotřebovala dřív, než tento šampon, ale i přes to jsem očekávala změnu.

Konzistence šamponu je velmi řídká, dá se říct vodová. Barva samotného výrobku je nažloutlá a šampon zajímavě voní. Sama nevím jak bych vůni přesně popsala, ale určitě vám bude připomínat bylinky či přírodu. U přírody ještě chvíli zůstanu, protože je součástí složení. Ve složení naleznete konopný olej, kofein a zázvor, kopřivu, levandule. 

Aplikace se provádí klasicky až na dobu působení. Výrobek se musí nechat působit asi 5 minut. Já vždy provádím mytí vlasů 2x a proto při prvním mytí jsem výrobek působit nenechala a při druhém jsem čekala cca 5 minut a poté opláchla vlažnou vodou. Po mytí byly vlasy provoněné, zdravé na omak. Určitě používejte po mytí nějaký kondicionér, nebo přípravek na rozčesání, protože jsou vlasy hrubší a hůř se rozčesávají.

Výrobky Cannaderm znám a vím, že jsou účinné. Určitě bude šampon fajn, pokud ho budete používat zároveň se sérem s kofeinem. 

Znáte značku Cannaderm?




 

5 komentářů:

  1. Mně od této značky pomohly masti na bolavé kotníky z tancování :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  2. Od této značky jsem už kdysi něco vyzkoušela myslím zrovna na akné a řekla bych, že to bylo v celku fajn :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mne vlasy rapídne vypadávali koncom minulého roka.. vtedy by sa mi takýto šampón zišiel :) Skvelá recenzia :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nad nejakými Cannaderm produktami som pred nedávnom v obchode uvažovala, vyzerá fájn :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.