úterý 30. května 2017

Ananasové mýdlo na ruce z Lidlu

Krásné úterý,

chodíte rádi do Lidlu? Já ano a čas od času si tam koupím něco z drogerie. Samozřejmostí jsou u mě odličovací tampony, ale tentokrát jsem objevila limitované tekuté mýdlo na ruce s vůní ananasu. Mám pocit, že vůní bylo na výběr víc, ale ananas mám v letních dnech moc ráda a tak jsem neváhala ani minutu a výrobek putoval do nákupního košíku. Cena výrobku byla nízká a to nějakých cca 40Kč. 

Mýdlo je tedy z limitované edice a jak dlouho ho budou mít v Lidlu vůbec netuším. Každopádně už teď můžu říct, že se jim velmi povedlo. Konzistence je tak akorát, ani hustá ani tekutá. Během nanášení se krásně uvolňuje příjemná vůně ananasu a vytváří se bohatá pěna. Ruce jsou po mytí krásně čisté a hlavně provoněné. Oplachování jde bez problémů rychle, žádné dlouhé čekání.

Design obalu je moc hezky navržen a vlastně mě díky tomu k sobě přitáhl. Krásné pestré barvy na obalu mýdla převládají a doplňuje je pestrá žlutá na pumpičkovém uzávěru. Uzávěr a celý obal jsou vyrobeny z plastu. Lahvička mýdla je průhledná, takže skvěle uvidíte dovnitř. 

Až půjdete nakupovat do Lidlu, určitě na tento výrobek (mýdlo) mrkněte a přivoňte si k němu, možná vás uchvátí tak jako mě. Pokud mýdlo budou mít ještě v prodeji, určitě jej koupím znovu a vyzkouším i jiné vůně. 

Nakupujete drogerii v Lidlu?





 

6 komentářů:

  1. Tyto nové obaly už jsem v Lidlu zaznamenala a viděla jsem je u mamky doma, ta je nakupuje pořád :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Nové obaly se mi neskutečně líbí, viděla jsem ho i u nás, ale zatím nekoupila. :)

    OdpovědětVymazat
  3. ja som si minule v lidl kúpila krém s trblietkami a je super, som s ním veľmi spokojná. Toto mydlo má krásny obal, a asi je aj super len ja nemám rada vôňu ananásu ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Kúpila som si pomádu na pery s touto vôňou a je skvelá. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  5. Z této kolekce jsem si v Lidlu pořídila top coat na nehty, pilník a takový ten suchý odlakovac a se vším jsem naprosto spokojená. Výrobky za pár korun a jsou srovnatelné se známějšími značkami

    OdpovědětVymazat
  6. škoda, já tuhle akci asi musela úplně prošvihnout, a to do Lidlu chodím poměrně často.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.